Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 34

Абмеркаванне: Egr зачынены на Momo

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98

Egr зачынены на Momo

Прывітанне, не маглі б вы праверыць, калі гэтую карту Ypsilon Momo 105 л. добра, так? Я павінен, што зачынены клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-11-2012 ў 21:34

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў abberello Visualizza Messaggio
    Прывітанне, не маглі б вы праверыць, калі гэтую карту Ypsilon Momo 105 л. добра, так? Я павінен, што зачынены клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог.
    не ведаю, як ты мог змяніць карту egr, калі файл не вельмі добра,памер павінен быць 2м і вы не можаце чытаць з mpps але, магчыма, толькі пісаць скарочаны да 1м.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Pi? што яшчэ я не ведаю, як ніколі з mpps v12 у мяне была магчымасць? спампаваць гэты файл...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    На gp 75 л кнопку чытаць мне не здаецца..а на Ypsilon мне ? выйшаў. Ці ведаеце вы, што ? прыйшлося? Гэта памылка праграмнага забеспячэння?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    На gp 75 л кнопку чытаць мне не здаецца..а на Ypsilon мне ? выйшаў. Ці ведаеце вы, што ? прыйшлося? Гэта памылка праграмнага забеспячэння?
    у gp і толькі 75-90cv то 100% вы можаце толькі пісаць, а не на lancia y няма і як 70-75cv, такім чынам, вы таксама можаце чытаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    асабліва lancia y momo design 105л.с мантуе ж электронікі lancia y 1.3 mjet 70cv.... не блытаць з электронікай, усталяваны на lancia y больш новай 75-90cv, што вы можаце толькі пісаць....
    а ад таго, што я уяўляючы.... вы хочаце напісаць файл momo design, на нейкі іншы аўтамабіль?? альбо трэба зачыніць клапан на momo design?? калі ў вас есць momo design пад рукой.... можаце вы бачыць мяне, што турбіна мантуе?? абазначэнне фарсунак і помпы высокага ціску, што паведамляе на этыкетцы??? 3 фота было б ідэальным.... дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    у gp і толькі 75-90cv то 100% вы можаце толькі пісаць, а не на lancia y няма і як 70-75cv, такім чынам, вы таксама можаце чытаць.
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    асабліва lancia y momo design 105л.с мантуе ж электронікі lancia y 1.3 mjet 70cv.... не блытаць з электронікай, усталяваны на lancia y больш новай 75-90cv, што вы можаце толькі пісаць....
    а ад таго, што я уяўляючы.... вы хочаце напісаць файл momo design, на нейкі іншы аўтамабіль?? альбо трэба зачыніць клапан на momo design?? калі ў вас есць momo design пад рукой.... можаце вы бачыць мяне, што турбіна мантуе?? абазначэнне фарсунак і помпы высокага ціску, што паведамляе на этыкетцы??? 3 фота было б ідэальным.... дзякуй
    Прабачце, але вы абодва не сказалі, што правільна.

Lancia Ypsilon мантуе электроніка Mjd 6J на 69cv і 6F3 (апошнія з чып spansion) на 75, 90 і 105л.с.
    З mpps ? можна чытаць АБЕДЗВЕ мадэлі, так? Lancia Ypsilon і Lancia Musa па-ранейшаму маюць правадной і налады K-line, у адрозненне ад той жа сям'і, 6F3, усталяваны на астатняй частцы дыяпазону fiat/alfa, што вы можаце пісаць толькі ў CAN.
    Для гэтага, Grande Punto, вы можаце? толькі пісаць і не чытаць.

Ўвагу, чытаць 6F3 неабходна мець MPPS v12, па меншай меры, і выбраць правільны "драйвер" чытання 6F3, які стварае файлы ад 1 мб, у адваротным выпадку счытвае файл з 448kb што ? тое, што 6J ад 69cv, акрамя таго, што маленькі, мае той недахоп, не прымаць дыяпазоны памяці праведных, каб дакрануцца да карты, так што цалкам залішне.

Ваша чытанне, калі ў вас есць MPPS v12, ? браніравалі з "драйвер" няправільна для 6J, вам трэба выбраць той, 6F3.
    Калі ў вас есць MPPS-й? стары, вы не можаце чытаць і, асабіста, якіх ніколі раней не спрабаваў зрабіць, я хацеў бы пазбегнуць напісання таксама col файлы ад 1mb

ВЯДОМА, я не кажу пра New Ypsilon 5-дзвярны.
    Апошні раз рэдагавалася zioweb; 21-11-2012 ў 16:55

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    я на гэтай машыне я проста хачу зачыніць клапан egr...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я на гэтай машыне я проста хачу зачыніць клапан egr...
    таму вы проста павінны зрабіць дадзеныя ecu прыняць файлы залатых,выдаліць клапан egr,нарэзаць на 1м і запішыце яго.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    так, машына ? мой стрыечны брат, як толькі я магу я збіраюся прыняць дадзеныя, якія вам патрэбныя

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •