Прывітанне, не маглі б вы праверыць, калі гэтую карту Ypsilon Momo 105 л. добра, так? Я павінен, што зачынены клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Прывітанне, не маглі б вы праверыць, калі гэтую карту Ypsilon Momo 105 л. добра, так? Я павінен, што зачынены клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-11-2012 ў 21:34
Pi? што яшчэ я не ведаю, як ніколі з mpps v12 у мяне была магчымасць? спампаваць гэты файл...
На gp 75 л кнопку чытаць мне не здаецца..а на Ypsilon мне ? выйшаў. Ці ведаеце вы, што ? прыйшлося? Гэта памылка праграмнага забеспячэння?
асабліва lancia y momo design 105л.с мантуе ж электронікі lancia y 1.3 mjet 70cv.... не блытаць з электронікай, усталяваны на lancia y больш новай 75-90cv, што вы можаце толькі пісаць....
а ад таго, што я уяўляючы.... вы хочаце напісаць файл momo design, на нейкі іншы аўтамабіль?? альбо трэба зачыніць клапан на momo design?? калі ў вас есць momo design пад рукой.... можаце вы бачыць мяне, што турбіна мантуе?? абазначэнне фарсунак і помпы высокага ціску, што паведамляе на этыкетцы??? 3 фота было б ідэальным.... дзякуй
Прабачце, але вы абодва не сказалі, што правільна.
Lancia Ypsilon мантуе электроніка Mjd 6J на 69cv і 6F3 (апошнія з чып spansion) на 75, 90 і 105л.с.
З mpps ? можна чытаць АБЕДЗВЕ мадэлі, так? Lancia Ypsilon і Lancia Musa па-ранейшаму маюць правадной і налады K-line, у адрозненне ад той жа сям'і, 6F3, усталяваны на астатняй частцы дыяпазону fiat/alfa, што вы можаце пісаць толькі ў CAN.
Для гэтага, Grande Punto, вы можаце? толькі пісаць і не чытаць.
Ўвагу, чытаць 6F3 неабходна мець MPPS v12, па меншай меры, і выбраць правільны "драйвер" чытання 6F3, які стварае файлы ад 1 мб, у адваротным выпадку счытвае файл з 448kb што ? тое, што 6J ад 69cv, акрамя таго, што маленькі, мае той недахоп, не прымаць дыяпазоны памяці праведных, каб дакрануцца да карты, так што цалкам залішне.
Ваша чытанне, калі ў вас есць MPPS v12, ? браніравалі з "драйвер" няправільна для 6J, вам трэба выбраць той, 6F3.
Калі ў вас есць MPPS-й? стары, вы не можаце чытаць і, асабіста, якіх ніколі раней не спрабаваў зрабіць, я хацеў бы пазбегнуць напісання таксама col файлы ад 1mb
ВЯДОМА, я не кажу пра New Ypsilon 5-дзвярны.
Апошні раз рэдагавалася zioweb; 21-11-2012 ў 16:55
я на гэтай машыне я проста хачу зачыніць клапан egr...
так, машына ? мой стрыечны брат, як толькі я магу я збіраюся прыняць дадзеныя, якія вам патрэбныя