тады, хлопцы, я адкрываю гэты апытанне, каб высветліць, як вы думаеце, па нашай ініцыятыве,з самага нараджэння форуму, то часова занядбаць, таму што гэта не была наша галоўная мэта ў нас басейн 2 секцыі private ніколі не выкарыстоўвалі іх,я прыходжу да яго:
як вы можаце бачыць на галоўнай старонцы есць 2 секцыі private названыя:
-тэкставыя онлайн
-прыватных гутарках паміж распрацоўнікамі онлайн
гэтыя дзве часткі былі народжаныя першапачаткова, каб для тых, хто " прафесіянал галіны,аснашчаныя і падрыхтаваныя ў поле (і не толькі для тых, хто плаціць), каб мець магчымасць стаць спонсарам для форуму, а затым заплаціць гадавы ўзнос, што я і іншы адмін у любым выпадку мы выкарыстоўваем для працы-палепшыць і для выжывання форуму(тое ж самае мы робім з грашыма, банэраў і г.д.), вядома, тое-сее застаецца, але галоўная мэта гэтага форуму-не прыбытак, гэта павінна быць ясна з самага з самага пачатку для ўсіх, і, вядома, не купляем ferrari, на гэтыя грошы, а затым даць магчымасць гэтым любыя спецыялістаў (правераных), у стане зрабіць рэкламу праз наш форум і зрабіць свае паслугі для любых карыстальнікаў, зацікаўленых у выпадку, калі яны не хочуць абаперціся на наш сэрвіс files on line,я хачу зрабіць гэта, што гэтыя спецыялісты не будуць мець privileggi дэталяў, чым у сярэднім карыстальнікі, але зменіць':
-назва сярэдняга карыстальніка да прафесіянала
-колер ніка
-магчымасць ўстаўкі подпісы яшчэ і асаблівы тып іх сайт і г.д.
-ўключыць у абмеркаванне, у якім вы робіце рэкламу, і, пералічваючы свае паслугі,localita' і г.д. у раздзеле " тэкставыя онлайн
-памяняць 2 пагуляю ў раздзеле " прыватныя гутаркі паміж распрацоўнікамі онлайн з іншымі прафесіяналамі.
таму не будзе ніякіх іншых privileggi тып ch.at,загрузкі і г.д. і да т.п., у гэты момант, паколькі нас прыйшоў запыт, каб стаць карыстальнікам (прафесіянал), прыняўшы рэклама ў адмысловым раздзеле мы хочам я і admin растлумачыць, што вы думаеце, калі мы, гэтыя людзі, гэтыя privileggi, калі так іх можна назваць, таму што ў любым выпадку не маюць рэчаў больш, чым сярэдні карыстальнік,загадзя дзякую мне папрасіць прабачэння за такі доўгі спрэчка, але я павінен быў растлумачыць усе,я чакаю вашыя каментары і галасаванне, або няма.
msport