Прывітанне, хлопцы, у мяне есць некалькі пытанняў да ўвагі экспертаў.
У мяне есць блок кіравання Mjet 6f3 есць Ypsilon. Правільна з MPPS V12 даючы мне ў выхадны файл у 1Mb.
Пасля, ? звярталіся таксама з MAGPRO, вяртаючы рэзервовага капіявання мікра-і флэш-поўнай 2 (і, такім чынам, эквівалентна рэзервовага капіявання BDM, ці не так?)
Я ведаю, крокі, каб скараціць файла ад 2 мб і зрабіць яго "пераварыць" ад MPPS ў запісу, але я не зразумеў адну рэч: для файла выразаць трэба зрабіць кантрольную суму ці я магу даць вам ежу прама? Памятаю, што V12 на гэтых эбу не карэктуе аўтаматычна.
Іншую важную рэч: два файла ад 1 мб (што спароджаны паслядоўнага чытання і што створана, пачынаючы з файла ад 2 мб), павінны быць ІДЭНТЫЧНЫЯ ў змесце або могуць адрознівацца? Я не кажу, карты, што я чакаю аднолькавыя, але і іншых зон файла.
У выпадку, каб праверыць, ці есць у вас ORI гэтых ECU ложак у паслядоўны, а таксама рэзервовага капіявання BDM cos? для абрэзкі файла, параўнаць іх?
Тое, што ў мяне ў руках я два файла аднолькавых картах, але з некалькі адрозненняў ад met? у файл, то...