Прывітанне ўсім bmw 120d 2005 года 163cv вы пу? пісаць з mpps v12, ці вы рызыкуеце, калі не я зразумеў, павінны сабраць edc16c35
Дзякуй
Прывітанне ўсім bmw 120d 2005 года 163cv вы пу? пісаць з mpps v12, ці вы рызыкуеце, калі не я зразумеў, павінны сабраць edc16c35
Дзякуй
есць людзі, якім напісаныя без праблем,нават мой кліент онлайн заблакаваны, і здымкі заўседы з mpps, але вы павінны ведаць, што bmw крыху ostiche і калі вы не зрабілі рэзервовую копію, то гэта крыху складаным, то, што.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я вам зраблю прыгожы капіраванне...
і потым паспрабуйце з mpps...
як кажа msport некаторых вы ? заблакаваны адразу пасля сцірання flash...
абсталяваныя зарада акумулятара электроннага і прыносіць напружанне ў 14 ст +, а, прыгожы backup не перашкодзіць.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
вы, як кажа giarras вочы ад напружання, але таксама ў млн. пакетаў у секунду , якія вы выкарыстоўваеце, ingiro есць столькі людзей, якія не з'яўляюцца стабільнымі
напружанне 13,8-14, і, па крайняй меры, у 4-рукі, пальцы скрыжаванымі![]()
Калі ў вас есць mpps V5 ? pi? стабільны, і закон аднолькава
яго стабільнасць залежыць не ад версіі, а ад камплектуючых ...
вам добры савет beckup ў bdm, а затым гульні, як вам здаецца, .nn, таму і mpps але таму, што бмв ламаюцца , напісанне залежыць ад многіх фактараў, напругай-калі есць перашкоды ў can , chk ідэальны г.д., я абсталяванне цьфу, і ў мяне былі цемныя моманты на bmw, якая, па-іншаму ўсе seie 1.