Вынікі з 1 па 4 з 4

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    25

Texa Axone 2000, не ўключаецца.

Прывітанне людзі, цалкам невуцкія гэтага абсталявання... Ведаючы, што я стараюся выправіць ўсе, як я ўжо зазначыла, гэта няўдзячная задача, мне б здолець выправіць.
    Падлучыце станоўчы і адмоўны 12V стабілізаваных блок сілкавання, уключаю і чую толькі сігнал, на дысплеі нічога.
    Я хацеў бы прачытаць CF, але я не чытач, сення я бяру яго і чытаю.
    У вас есць парады па нагоды? Дзякуй...

Хлопцы, я спрабаваў чытаць часопіс на cf, але, мабыць, там былі памылкі падчас абнаўлення. Акрамя таго, cf, мне здаецца, няспраўны. Cos? мы кажам, што з архаічных метадаў, удалося аднавіць файлы, я не ведаю, на жаль, яны працаздольныя, і іх я хацеў бы ributtare ў новай cf.
    Іп? маленькая, што я ? 512 мб у адрозненне ад арыгінала ? 32. Міха робіць блок на ўсе? Дзякуй rag?...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-06-2014 да 18:13

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    Добры дзень, у мяне такі ж інтэрфейс з той жа праблемай , пікае, але не запускаецца .

Вы вырашылі тады ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У МЯНЕ такі ж... быў такім жа дэфектам, прыйшлося выкінуць.

Адзін ўсё яшчэ спрабуюць аднавіць... але не змог. Вы робіце вільготнасці ўнутры і псуюць дарожкі друкаванай платы.

У цяперашні час з'яўляецца кузаў, які не атрымлівае абнаўлення з 2009 года... не думаю, што можа быць вельмі карысна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    прывітанне блэк! на самай справе можа спатрэбіцца , асабліва калі ў вас ёсць у камплекце ўсе перахаднікі для старых аўтамабіляў ..... і цяпер вы валодаеце дыягназ "новая" цалкам абноўленая , ідэальна падыходзіць для сучасных транспартных сродкаў, але не хапае для старых аўтамабіляў і парку кліентаў забяспечвае таксама тыя... у іншы дзень я адкрыў яго, я спрабую рамонту, спадзяюся, добра!

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •