Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293

volvo v70 не заводзіцца з выключаным запальваннем

добрай раніцы, аўтамабіль ў пытанне з'яўляецца volvo v70 год 19.12.2000 аб'ём рухавіка 2435 125 квт рухавік b5244s.

кліент скардзіцца, што машына не заводзіцца ,мы праверылі акумулятар, які я паказаў, 12.11 вольт я спрабаваў мяняць акумулятар з больш зарадка для пульта не ўключаецца, тое ж самае і стартар не круціцца,адчувае што-то ў рухавіку, які сілкуецца і проста.блукаючы ў інтэрнэце, я ўбачыў, што з падачы нізкага зараду батарэі блок cem і блок кіравання рухавіка губляецца сінхранізацыя па-вашаму, можна аднавіць працу? я стаўлю код блок cem 9452552 і HW PN9452553.

дзякуй за ўвагу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di micheleyr6
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    махачкале
    Паведамленні
    98
    прабачце, але не ўключаецца менавіта карціну??
    у гэты момант першае, што блок харчавання працуе!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    я ведаю, што існуе праграма codecard, што сінхранізацыя ecu, і cem, (заўсёды, што праблема ў гэтым), аднак, я зрабіў круг на сайце codecard і не ўдалося знайсці, я ведаю, што існуе, улічваючы, што ты ў мяне ёсць версія, але, на жаль, не актыўная, стаўлю экран так, што калі ты павінен шукаць, ты хоць ведаеш, як гэта на старонку праграмы і нумар версіі
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    прывітанне, у мяне ўражанне, што есць якія-то праблемы на сеткі can або блок cem.
    калі ты акцэнты карціну ў рухавік падае што-то.потым увечары выключыў машыну, а раніцай не самой гульні.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    я паспрабаваў павялічыць малюнак, таму што гэта, перш чым вы бачыце добра
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    прывітанне сіска дзякуй, на жаль я не магу чытаць ўкладанні.зараз я спрабую ўбачыць на сайце codecard італьянскі сайт, ці за мяжой?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прабач, што не магу зрабіць малюнак больш выразным, я не ведаю, што можа быць, у любым выпадку, нават калі б гэта было cem заўсёды трэба сінхранізацыі з ecu рухавіка, каб прывесці ў рух (па крайняй меры, я думаю)

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    калі вы шукайце ў інтэрнэце знайсці codecard.ес, як я паўтару, я шукаў, але нічога, аднак я ўпэўнены, што гэта іх праграма, прама цяпер я спрабаваў актываваць яго, і калі я націскаю на панэлі paypal, каб ісці наперад з працэдурай, кажа мне, праграмнага забеспячэння няма падтрымліваецца, верагодна, не кантралююць больш, яшчэ не ведаю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    ок, дзякуй за інфармацыю,калі праблема ў сінхранізацыі паміж двума ecu можа зрабіць, не гарыць прыборная панэль? прычынай можа быць акумулятар?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    ты добра праверыла ўсе засцерагальнікі? у вас электрычнай схемы для правядзення праверак?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •