Вынікі з 1 па 3 з 3
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Мінімальная нераўнамернае New Beetle td 90 Л. с.

Не магу вырашыць праблему халастога ходу на няроўнай рухавіка Volkswagen TD 90 Л. с. ALH з ротарным помпай. Калі аўтамабіль знаходзіцца ў нейтральным з колы ў рух, мінімальная нерэгулярна, толькі колы ferme стабілізуецца і працуе выдатна.
    Напрыклад, прыходзячы на святлафоры, націскаю педаль счаплення, на халастым ходу пачынае скакаць.
    Змянілася ECU, пераназначаны, каліброўка помпы, нават з VAG-COM, фарсункі ў парадку, але праблема не ўхіленая. Гэта толькі раздражняе, у цэлым, у руху аўтамабіляў, гэта добра, але я хацеў бы зразумець, што прычына і магчымае рашэнне. Калі-небудзь у каго-небудзь? добры дзень.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    1 махавік зламаў
    2 Загадзя, насіць у помпа
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Дзякуй cinqueturbo.
    Я думаю, тады як махавік, так як ужо стары і нават калі гэта не шум, мне здаецца, што ёсць нейкая вібрацыя. Помпа я не думаю, таму што замяняе яго іншым, нават калі выкарыстоўваць яго , але праблема засталася. Цяжка знайшоў помпа з такой жа праблемай маёй.
    Я мяняю рухавік, а затым паўтарыць счаплення, затым я паведамлю вам аб выніках.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •