Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di micheleyr6
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    махачкале
    Паведамленні
    98

saab 9.3 2.0 турбо бензін чытання, блок кіравання trionic t5

я разумею, гэта saab 2.0 turbo бензін, які я павінен прачытаць.
    ці спрабаваў з galletto bdm, але я не закон, я па памылцы flasch не recognizet..
    можа ў каго небудзь вопыт па гэтай нагоды??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ніколі не рабіў.. але я бачыў у інтэрнэце, што ў bdm патрабуецца спецыяльны перахаднік, каб гэтыя + розныя распиновка
    можа быць, ты спачатку отпаять флэш-памяці і чытаць з дапамогай праграміста?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    махачкале
    Паведамленні
    98
    дзякуй за адказ...спрабую трохі вакол, я прыйшоў да высновы, ўзяць спецыяльны інтэрфейс...
    называецца combiadapter..павінен зрабіць, як паслядоўны, што ў bdm, спадзяюся, добра!

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў micheleyr6 Visualizza Messaggio
    дзякуй за адказ...спрабую трохі вакол, я прыйшоў да высновы, ўзяць спецыяльны інтэрфейс...
    называецца combiadapter..павінен зрабіць, як паслядоўны, што ў bdm, спадзяюся, добра!
    baaa за тое, што ён робіць & цане, я б узяў адзін праграміст-іншаму, павінен быць і я б адзін інструмент з больш шырокім выкарыстаннем.. у любым выпадку добра
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    махачкале
    Паведамленні
    98
    згодны..я выбраў гэты варыянт, таму што я ўпэўнены, што файл павінен быць зменены, больш, чым адзін раз, так як гэта рухавік, які быў перасадзілі на бездараж...я зрабіў усю электрычную частка.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    выдатны схапіў

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •