[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я магу ведаць, што трэба адключыць гэты клапан, і якія есць перавагі ? Дзякуй авансаў ў
выдаленне Swirl зніжае рызыку паломкі, выкліканыя іх паломкі; гэтыя клапаны ствараюць узрушэнняў, якія павінны дапамагчы згарання, але схільныя да паломкі; выдаляе іх фізічна гэта робіць таксама трэба выдаліць іх у ECU.
Я да гэтага часу не магу прачытаць файл, я хацеў бы ведаць, калі кіраўніцтва ? таксама сапраўды для jtdm 16 v 147... дзякуй
Апошні раз рэдагавалася admin; 26-12-2012 у 14:33
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
калі вы выдаліце фізічна я магу табе гарантаваць, ke, калі пакінуць прывад падлучаны блок кіравання nn, вы разумееце, што нічога не я ўжо? зроблена так шмат ... але калі менавіта я павінен быць дакладным я адключаю толькі цягі паміж прывадам і матылькоў, і cn кранштэйны блакавання ў адкрытым становішчы ў swirlingтакім чынам, nn трэба-й? зняць калектары цы ? сапраўдны faticaccia
![]()
Прывад з swirll у любым выпадку застаецца падлучаным, у адваротным выпадку эбу дар? адмова або C. C. C, што і, што, калі не выдалілі, вам гэтай мертвай кропкай на нізкіх абарачэннях, і не толькі, я калектары іх выдаленне заўседы, чаму?, адзін bellapulizia ніколі не перашкодзіць, і большасць раз я выявіў, што клапаны адлучаны..
з прывад падлучаны не шпіен....