Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 25

Абмеркаванне: Alfa 147 jtd 115л. з turbo 140cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163

Alfa 147 jtd 115л. з turbo 140cv

Добры вечар, у мяне 147 115cv з усталяваў turbo 140 л. с......перад устаноўкай турбо ужо ёсць карта з тут машыну або discretatamente добра, але як толькі я ўсталяваў турба і ў нас паўстала праблема з адной і той жа карце, што ў мяне з турба, арыгінал, пасля 3000 абаротаў у хвіліну, патрабаванае ціск мае тэндэнцыю да росту, нават калі карта патрабуе 1.250 бар і чацвёртага і пятага да 4500 абаротаў, я лаўлю сябе на 1.6 бар, то спрацоўвае сігнал няспраўнасці....я хацеў бы зрабіць, працы на 1.5 бар фіксаваныя, але я разумею, таму, што ўжо з карты, мала цягі ў мяне праблемы....хто-небудзь з вас і ніколі не здарылася??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я б сказаў, што вы павінны працаваць з VGT..
    пост якой-то файл, каб сачыць за ўсім, і гаворкі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Вось файл...карта і наўмысна зрабіў палову інфармацыі і трохі падмануў
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Я не магу падняцца з ціскам і, такім чынам, становіцца бескарыснай каробкай перадач turbo, якая вытрымае выдатна ціск 1.5 1.6

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    не магу адкрыць файл,не маглі б вы пакласці яго назад?
    тады я не разумею вашай праблемы.......
    у мяне ціск 1.6 і ўвайсці ў recovery? вы можаце спакойна рэдагаваць абмежавальнікі!што тычыцца турба, што ў вас усталяваны,на роўнасць ціску з арыгіналам у цябе расход больш!так што..............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Вось загрузіў новы...праблема, і што тут варта ціск, каб, як я ўсталёўваю, і што пасля 3000 абаротаў паднімаецца да даць адмову... потым пасля 1.5 бар мой датчык map не чытае больш, таму што ён ідзе па-за маштабу...
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    22
    Прывітанне mjet10...Для таго, каб вырашыць гэтую праблему, трэба мяняць датчык ціску (map) з адным з па меншай меры 3 бар абсалютных і лінейны на карце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Ды я думаў пра гэта, але не разумею, чаму нават калі я ўсталёўваю ціск у 1.3 пасля 3000 абаротаў, соль ж гэтага і праблема...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Бары
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Ды я думаў пра гэта, але не разумею, чаму нават калі я ўсталёўваю ціск у 1.3 пасля 3000 абаротаў, соль ж гэтага і праблема...
    Я на 147 120cv з ed16c39 я ўсталяваў турбіна 150 , ціск турбо наступных мер без праблем l аб'ектыўная . Упэўнены, што вгт добра працуе ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Так, я праверыў усё яшчэ раз...толькі сумняваюся, што мне будзе, калі ў нейкай малой страты ціску, і для таго, каб кампенсаваць падымаецца ціск...можа быць?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •