Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16

Шукаю файл ori загрузіць на Golf 5 1.9 105 Л. с. HW.0281011900 SW.1037371094

Прывітанне ўсім, як назва шукаю файл ori для golf 5 1.9 105л. з, 6-ступеністая рухавік bkc з блокам кіравання HW.0281011900
    SW. 1037371094
    Upg. SW 03G906016CB 6176 пасля таго, як зламаўся другі раз турбіну, так як я купіў ужо супастаўленыя, і тое, што паставіў турбіну, плюс, каб заставацца ў бяспецы, я хацеў бы вярнуць яе ў зыходнае стан, таму што пасля гэтага ўсталяваць аўто-гэта да пачатку працы ў пары, а потым паліць некаторы час

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    прывітанне. глядзіце, калі гэта добра гэта.
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Дзякуй за файл, але цяпер паспрабаваць спампаваць, я зразумеў, што не магу гэтага зрабіць, таму што я не дасягнуў 80 паведамленняў, каб атрымаць доступ да загрузцы, я думаю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    калі гэта не супраць правіл, пакіньце кантакт і я дашлю яго вам непасрэдна.
    АДМІН, можна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Мне было б прыемна атрымаць, то, калі я магу, я магу размясціць файл у мой эбу, якія ўжо супастаўленыя, калі хто-то можа яго кантраляваць, бачыў, што на працягу многіх гадоў і ў выніку разрыву турбіны 2-разы я заўважыў, кожны раз велізарнае падзенне прадукцыйнасці, першы пасля таго, як прынёс фарсункі ад pompista для чысткі з канвеера новая арыгінальная турбіна а другі раз з турбіна плюс цяпер гаворка ідзе перш пазбавіцца ад трэцяй, а ў другой падымаецца да ікаўкі, калі я спрабую выцягнуць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Добрай раніцы вось чытанне майго гольфа, калі хто-то можа дапамагчы мне праверыць гэтую карту і даць парады бачыў мой негатыўны вопыт
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Неабходна таксама прыкласці арыгінальны файл, у адваротным выпадку, убачыць, што было зменена-гэта амаль немагчыма.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Праблема гэтая не ў мяне зыходны файл, і я думаў, што лягчэй паслаць, каб вы маглі параўнаць гэта файл, загружаны з маей машыны, але была ўжо набытая так і не была прадстаўленая ні сказаў, што блок зроблены я заўважыў, накіроўваць і параўноўваць з іншымі, што я трохі занадта, на мой густ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Іншае пытанне, у вас ёсць іншы гольф-роўна, калі праверыць дадзеныя, апаратнага і праграмнага забеспячэння эбу, я магу выкарыстоўваць тое, як і зыходны файл?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў gimarras Visualizza Messaggio
    Неабходна таксама прыкласці арыгінальны файл, у адваротным выпадку, убачыць, што было зменена-гэта амаль немагчыма.
    Не загружаецца ты ў другім пасце??
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •