Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 38

Абмеркаванне: Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276

Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3

Прывітанне ўсім, мне патрэбен ваш савет, у такіх, напрыклад, peugeot 206 1.4 hdi з ес edc16c3.....аўтамабіль у recovery не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну, памылкі ў дыягностыцы рухавік папярэдняга нагрэву свечак напальвання....я таксама зрабіў сканаванне ўсіх блокаў кіравання risulato памылак няма....Кліент сутыкнуўся з праблемай, калі на аўтамабіль быў зменены ecu-immo-body (з-за распаду цела), купіў autodemolizione працуюць....Калі праблема будзе кадаваньне фарсунак я не павінен мець памылкі telecodifica фарсунак?Я думаў, што сабраць стары ecu з scodifica частковай, можа быць, у мяне праблема на e2prom..што вы думаеце?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Гэтыя нават з свечка згарэла ідуць у recovery, затым праверце названыя вышэй, і калі ў норме, праверце рэле свечак напальвання, вы dissaldano і скачуць лыжах на працягу..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Змена свечак напальвання і вырашайце.... вочы, калі дэмантуюць, легка ламаюцца ўнутры...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Свечак, ок messe новыя....я замовіў блок кіравання нагрэву новае заўтра спрабую, калі я правільна памятаю, на іншыя машыны заўседы edc16c3 у мяне была памылка свечак напальвання без аднаўлення...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    peugeot і citroen вельмі разбівання скрынкі могуць быць розных блокаў кіравання, такіх як канфігурацыя, вы праверылі, калі блокі ідэнтычныя? у адваротным выпадку варта паспрабаваць накласці ўнутры рэзервовую копію старога на новы і паспрабаваць, захаваўшы перад гэтай новай на пк для таго, каб аднавіць яго ў выпадку не вельмі добра.
    у адваротным выпадку вам давядзецца пастарацца яе пераналадзіць, так і цела, што ecu ад дома маці

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    10
    Калі ў вас есць LEXIA, вы можаце ўбачыць канфігурацыю аўтамабіля і, пры неабходнасці, змяніць яго, або паспрабаваць даслаць фарсунак, вачэй не памыляцца па-першае, з боку скрынкі перадач

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Для Projetc : ecu розныя, але ўвесці стары бэкап я не думаю, таму што аўтамабіль валодае ўсім, ecu кузава аўтамабіля гняздо пад знос....

Марые musardo у мяне есць лексия, але я не ведаю, калі гэта надзейна для такой працэдуры...не маглі б вы паказаць мне пункт выбраць?я з lexia я зрабіў толькі vin-коду таму што насіў, чым машыны папярэдняга (знос)...дзякуй, хлопцы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    10
    З lexia, вы можаце рабіць усе, акрамя telecaricamento, што вам трэба зрабіць, онлайн, перайсці ў блок кіравання, які вы хочаце праверыць, і дае ўсе магчымасці для выкарыстання, і якія выкарыстоўваюцца, напрыклад, калі выбраць абсталяванне абмен, вы ўбачыце бягучы кіраўніцтва, так і розныя прадметы, AT/MT, тэст не зробіце шкоду, гэта ўсе зварачальна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Менавіта таму, што ў вас есць усе, іншай машыны блокі кіравання могуць мець іншую канфігурацыю, як кажа Марые musardo вы павінны пайсці ў меню telecodifica для кожнага эбу і наладзіць з л камплектацыя аўтамабіля

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    За тое, што сказаў марые, ок, я згодны, мой пытанне быў больш, калі lexia можа быць надзейным або няма....мая няўпэўненасць была ў дачыненні да рэзервовага капіявання, што вы сказалі, вы...***** unque, як толькі я магу, я спрабую, я буду трымаць вас у курсе....дзякуй

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •