Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106

Інфармацыя для чытання карты ў bmw e87

Прывітанне, хлопцы,
    якія праграмы трэба спампаваць на кампутар, каб чытаць карту ў bmw 120d e87 163cv 2006? Акрамя таго, мы хочаце, каб пеўнік obd2 або кабель k-dcan? Дзякуй вялікі загадзя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Ты проста пеўнік...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Ты проста пеўнік...
    Ок, але праграма для загрузкі на пк?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Чытайце файл з праграмным забеспячэннем, якія даюць разам з інтэрфейсам, што калегі да машыны. Затым, каб апрацаваць і праверыць файлы, табе патрэбен рэдактар тыпу Ecm Titanium.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Чытайце файл з праграмным забеспячэннем, якія даюць разам з інтэрфейсам, што калегі да машыны. Затым, каб апрацаваць і праверыць файлы, табе патрэбен рэдактар тыпу Ecm Titanium.
    Калі ў мяне была Альфа 159 мог чытаць і пісаць карту з праграмка, што мне было дадзена з кабелем obd2, але цяпер не знаходжу яго ў спісе маё аўто і таму я не магу, вядома, чытаць карту...я толькі ад е46, але не e87.
    Вы не можаце падказаць праграму спампаваць ? Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Калі не нам, відавочна, не падтрымлівае. Не проста змяніць праграму.
    Як я зразумеў у цябе гал 1260 і па-мойму не падтрымлівае.

PS: калі задаяце пытанні, паспрабуйце быць падрабязнай ў запытах і ясна дала зразумець, што тыпу праблемы ў вас. Мы не можам чытаць вашыя думкі на дадзены момант.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Калі не нам, відавочна, не падтрымлівае. Не проста змяніць праграму.
    Як я зразумеў у цябе гал 1260 і па-мойму не падтрымлівае.

PS: калі задаяце пытанні, паспрабуйце быць падрабязнай ў запытах і ясна дала зразумець, што тыпу праблемы ў вас. Мы не можам чытаць вашыя думкі на дадзены момант.
    Мне здаецца, што няма нічога мутнавата, на мой пытанне ад таго, каб нават быць неабходна ўвайсці ў мае думкі...пытанне на самай справе просты і паўтараю, як у пачатку паста...
    што кабель і праграмнае забеспячэнне для ўстаноўкі на пк патрэбныя, каб чытаць і, магчыма, напісаць карту bmw 120d e87 2006 163cv?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    для таго, каб прачытаць эбу, табе трэба як мінімум пеўнік v48, звязаныя з sw або kess заўсёды з sw, вы павінны мець bosch edc16c35, на гэтых можна нават зрабіць чытанне ў BDM да школы (рэкамендуецца).
    p.s. калі ў вас ёсць абсталяванне і вопыт (што мне здаецца) мой савет, і спадзявацца на каго-то, хто ведае, што рабіць
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    для таго, каб прачытаць эбу, табе трэба як мінімум пеўнік v48, звязаныя з sw або kess заўсёды з sw, вы павінны мець bosch edc16c35, на гэтых можна нават зрабіць чытанне ў BDM да школы (рэкамендуецца).
    p.s. калі ў вас ёсць абсталяванне і вопыт (што мне здаецца) мой савет, і спадзявацца на каго-то, хто ведае, што рабіць
    Мой цікавасць толькі чытаць карту, каб потым паказаць яго спецыялісту,таму што ў мяне ёсць сумневы, што гэта ўжо супастаўленыя бачыў, што аўтамабіль мае dpf, але ў мяне ніколі не было праблем і нават не чуў, рэгенерацыі на працягу трох гадоў. Вы хочаце паказаць мне на спасылку, каб купіць пеўнік падыходзіць? Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    па зразумелых прычынах (якія я падзяляю) не могуць паставіць паставіць спасылкі на сайты, якія vendome некаторы матэрыял, у любым выпадку, калі вы робіце пошук у інтэрнэце, абавязкова знойдзеце.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •