Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    15

Інфармацыя адрас карта з драйвера, і г. д. alfa 147 150cv 883 006

Прывітанне, хлопцы, мне трэба дапамагчы з прапановамі і пытаннямі гэты мод на аўтамабіль, калі ціск turbo падымаецца да 1.9 бар.
    Адрасы 1E1592 да 1E15B0 у канцы ціск турбо я бачу, павелічэнне ад 75 да 50%, я думаю, гэта абмежавальнік, хто ведае, даць мне дакладны вуліцу?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    15
    я таксама хацеў бы ласкава тлумачэнне на карце, калі газ зноў і аб значэнні гэтай карты, гучыць egr, але на карту і быў выдалены egr, то чаму павелічэнне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Прыкладаю файл ВРІ і МОД , у адваротным выпадку ніхто не будзе шукаць файл, каб зразумець, што папросіце.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    15
    Alfa 147 1.9 JTD 150Л 0281012883 1037379006.zipФАЙЛЫ 147 прачытана 883 006.rar вось два файла, я ўзяў на адным сайце файл 147 чытаць я чытаў на аўтамабіль

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    з чаго ты вымераць ціск turbo.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    15
    Я правяраў з двух датчыкаў ціску turbo адрозніваюцца ў поўны паскаральнік 1.7 і ў гару, нават з 50% газу прыходзіць у 1.9

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    15
    Іван, ты ведаеш, для чаго патрэбны гэты адрас адразу пасля канца карты ціску турба?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    І карэкцыі ціску турба/Атмасферны ціск
    але не ўпэўнены, што тое, у цябе over boost.. вядома, вы можаце выправіць...

надвор'е Ў VGT, каб пачаць з 1DF1C6 да 1DFC82

1C356C бескарысна

Вам прыйдзецца знізіць таксама і дызельнае паліва на час, што ён 20% раскіданыя паўсюль..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    І карэкцыі ціску турба/Атмасферны ціск
    але не ўпэўнены, што тое, у цябе over boost.. вядома, вы можаце выправіць...

надвор'е Ў VGT, каб пачаць з 1DF1C6 да 1DFC82

1C356C бескарысна

Вам прыйдзецца знізіць таксама і дызельнае паліва на час, што ён 20% раскіданыя паўсюль..
    прывітанне cinqueturbo, што трэба змяніць, выправіць ціску турба/Атмасферны ціск? што паляпшэння ў аўто ў плане прадукцыйнасці/надзейнасці?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    15
    Прывітанне cinqueturbo дзякуй за адказ, гэтая карта мне была загружана каля 2 гадоў таму на маю машыну ад "зарэгістраваны" 3 месяцы таму мне прыйшлося замяніць турбіны, ўнутры ўстаноўка выцяжкі...цяпер я зноў карту ў ...мне было цікава, у канцы, калі не памыляюся, як частка кантрольнай сумы 1fdf7c чаму мае значэння ў 0, я вярнуць аўтамабіль у гэтай версіі я пакінуў гэтыя значэння роўныя ў гэтай ложка, што зменіцца, калі паставіць гэта? ...1C356C калі я не памыляюся, то гэта было б egr?... і г. д. газавыя перамовы зноў чаму іх развіць?замест таго, што памяншаецца? што то ў карце вы бачыце, адключаны egr,...невуцкі, але з жаданнем вучыцца ў матэрыі сумняваюся ведаў хлопцам, якому я даў 2 гады таму ...аб тэрмінах дызельнага паліва incementato ўсё на 20% для таго, каб даць вам больш дызельнага паліва, але без пазнання логікі карту turbo, якая вар'іруецца з крокам, я думаю, у выпадку з 50 пунктаў на 200 ...нават на карту педалі, я, здаецца, не падыходзіць у агульным, мне лепш ricorrergerla або ад 0 з і г. д. я бачу, крокам і карты з драйвераў, якія мне прапануе праграма... для тых, мне патрэбна дапамога, каб зразумець іх функцыі і тое, што я магу ацаніць, калі я павінен пакінуць або захаваць тыя, што ёсць

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •