-
Індыкатар гарачай вады гарыць на New Beetle
Добры дзень, выпраўленая праблема, у мяне іншая, якія падлягаюць да супольнасці: На New Beetle 90 Л. с. 98, прыкладна праз 40 хвілін руху загараецца індыкатар гарачай вады. Калі прыпаркаваным на сонца загарыцца, неадкладна. Калі вы ўключаеце вядома, тэмпература ў норме, нягледзячы на трывогу. Я праверыў усе, ад датчыка ****llo вады на паддон, датчык тэмпературы, памяняў ЭБУ (па іншых прычынах), усе датчыкі на сістэмы астуджэння, але нічога не. У дыягностыцы не паказвае ніякіх адхіленняў, нават праверыць у рэжыме рэальнага часу ніякай рэакцыі. Мне сказалі, што гэта магчыма дэфект кампанентаў спідометра, дзе знаходзіцца чып, які загараецца кантрольная лямпа. У нейкі вынік? Калі б гэта было так, гэта можна выправіць?
-
Праблему яшчэ трэба будзе вырашыць, і ў той жа час горш. Як толькі я пераходжу на аўтамабіль гукавы сігнал і чырвоны індыкатар гарыць.
-
выбачайце, але робіць дыягназ, тэмпература вады якая?
-
з дыягназам ты можаш таксама зрабіць тэст індыкатар
-
На дыягностыцы ніякіх праблем і тэмпература астуджальнай вадкасці 80-90 градусаў.
-
Я ўжо замяніў датчык тэмпературы вады??
-
Пацвярджаю, замяніў усе, нават датчык ****llo паддон сож. Дыягностыка ОК, але пры ўключэнні чырвоны індыкатар і гукавы сігнал уключаны.
-
Калі дыягназ не кажа нічога nemmen9 ў камбінацыі прыбораў, то гэта карціна, проста
-
Я таксама думаю, як карціна, верагодна, няспраўны кампанент, але я паняцця не маю, якія могуць быць, мабыць, не зразумець нікому яе вырашыць..... шкада!
-
На жаль, няма, я асабіста быў у Нью-Nestle, як аўтамабіль ў мінулым, але я гэта зразумеў, мне шкада
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума