Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Інфармацыя, адрасы, карта Golf 4 TD 90 Л. с. ECU EDC 15v

Добры дзень, хто мае двух хвілін часу, каб глядзець на экран-школе некаторыя крывыя з-за драйвераў, Golf 4 ?
    Я хацеў бы ведаць, да чаго ставяцца крывыя, змененыя, акрамя таго, я хацеў бы ведаць адрасы, карты, старт халодны/цеплы для таго, каб паспрабаваць палепшыць запуск.
    Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў gimarras Visualizza Messaggio
    Добры дзень, хто мае двух хвілін часу, каб глядзець на экран-школе некаторыя крывыя з-за драйвераў, Golf 4 ?
    Я хацеў бы ведаць, да чаго ставяцца крывыя, змененыя, акрамя таго, я хацеў бы ведаць адрасы, карты, старт халодны/цеплы для таго, каб паспрабаваць палепшыць запуск.
    Дзякуй
    Файлы, дзе яны знаходзяцца?? я не кажу, мод, але, па крайняй меры, тое, крычы...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Файлы, дзе яны знаходзяцца?? я не кажу, мод, але, па крайняй меры, тое, крычы...
    Вы маеце рацыю, я думала, што проста з экрана. Прыкладаю на врі і mod. Крывыя асноўных ведаю, гэта з-за драйвераў, я не ведаю, што гэта . Гэта карта прачытана ад гольфа, які ідзе сапраўды добра, так што мяне заінтрыгаваў.
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вы маеце рацыю, я думала, што проста з экрана. Прыкладаю на врі і mod. Крывыя асноўных ведаю, гэта з-за драйвераў, я не ведаю, што гэта . Гэта карта прачытана ад гольфа, які ідзе сапраўды добра, так што мяне заінтрыгаваў.
    Гэта добра ўжо яго і можа быць лепш..
    на самай справе, каб зрушыць толькі напружанне помпы павялічваецца ў 4,5 v + -, калі не памыляюся, і lim пара & driver wish..
    056760 lim.turbo
    07671E lim.turbo
    051B3C адзін біт lim.турба Таксама
    071B3C адзін біт lim.турба Таксама
    056974 пакласці не трэба, і карта, карэкцыя
    07693E пакласці не трэба, і карта, карэкцыя
    04C64A гарачы старт
    04C72C халоднага пуску
    EGR зачынены дрэнна
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    ОК , дзякуй вялікі :
    Цяпер спрабую што-небудзь выправіць на падставе вашых указанняў, але паўтаруся, машына ідзе вельмі добра, і прайшла больш за 250 000 Км, з мод. Цяпер у яго 370. Турба ніколі не замяніць. Я хацеў толькі ведаць, што былі адрасы, якія вы мне паказалі.
    У бліжэйшы час

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Веру, ціха.. у мяне таксама гэтыя і хуліганкі.. апошняй серыі Vag, якія сапраўды былі Аўтаматы..
    Я раю табе знайсці VAG Suite Software Free, што трэба для таго, каб супаставіць гэтыя аўтамабілі, і ты зразумееш, нават і ўдалося палепшыць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Прывітанне cinqueturbo, ворошу гэтую тэму, каб спытаць, калі ў карце на гэтыя ECU есць крывыя для ін'екцый да мінімуму. На New beetle ў мяне ёсць праблема мінімум злёгку нераўнамерна, калі машына знаходзіцца ў руху. Проста, што колы паварочваюць толькі ch мінімум няправільнай. Як тормазы і ты спынішся становіцца рэгулярным, як гадзіннік. Ад Vag я павялічыў лік зваротаў на халастым ходу і выдатак дызельнага паліва на халастым ходу, як ад vag, што, прыслабіўшы шрубы верхняй часткі помпы і, перамяшчаючы трохі масы з дэталяў помпы. У мяне было прыкметнае паляпшэнне, але не поўнае рашэнне. І здарылася з іншымі?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прывітанне cinqueturbo, ворошу гэтую тэму, каб спытаць, калі ў карце на гэтыя ECU есць крывыя для ін'екцый да мінімуму. На New beetle ў мяне ёсць праблема мінімум злёгку нераўнамерна, калі машына знаходзіцца ў руху. Проста, што колы паварочваюць толькі ch мінімум няправільнай. Як тормазы і ты спынішся становіцца рэгулярным, як гадзіннік. Ад Vag я павялічыў лік зваротаў на халастым ходу і выдатак дызельнага паліва на халастым ходу, як ад vag, што, прыслабіўшы шрубы верхняй часткі помпы і, перамяшчаючы трохі масы з дэталяў помпы. У мяне было прыкметнае паляпшэнне, але не поўнае рашэнне. І здарылася з іншымі?
    І праблема паліўнага помпы.. falla адрамантаваць і вырашыць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Сярод розных рэчаў, якія я спрабаваў, была замена помпы з зша. Магчыма, што ў нас ёсць дакладна такая ж праблема? Я спрабую, каб адчуваць сябе pompista.
    Дзякуй

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •