прывітанне, хто-небудзь калі-небудзь зрабіў на гэты аўтамабіль Opel Meriva 1,3 cdti 75cv marelli 0100, я павінен зрабіць defap вы ведаеце, калі і, як і ўсе іншыя marelli групы кандыцыянерам, адліванымі дыскамі інфармацыя таксама x чытанне і запіс
прывітанне, хто-небудзь калі-небудзь зрабіў на гэты аўтамабіль Opel Meriva 1,3 cdti 75cv marelli 0100, я павінен зрабіць defap вы ведаеце, калі і, як і ўсе іншыя marelli групы кандыцыянерам, адліванымі дыскамі інфармацыя таксама x чытанне і запіс
polini;128070]прывітанне, хто-небудзь калі-небудзь зрабіў на гэты аўтамабіль Opel Meriva 1,3 cdti 75cv marelli 0100 Opel Meriva 1.3 JTD, 75CV, 2006.Magneti Marelli MJD 602.M1-HW03D-3124-M149 71600.124.02 я павінен зрабіць defap вы ведаеце, калі і, як і ўсе іншыя marelli групы кандыцыянерам, адліванымі дыскамі інфармацыя таксама x чытанне і запіс[/QUOTE]
пошты, файл, з пеўня, чытайце і пішыце
Дзякуй, інфармацыя з першых аўтамабіль павінен прыйсці на тыдні і няма, з першых жа інфармацыя, што мне ўдалося латунь гэтыя
dpf off змяняецца ад класічных fiat
Цярпенне і цнота моцных..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
тады класічнае рашэнне для fiat 6f3 ведаем усё?? добра для opel ёсць цэлых 4 рашэння класічнай, каб marelli 6f3 70-90 л. з на MJD603.S7/HW03A, потым 3 розных рашэнняў для ,рухавік Z13DTJ , рухавік Z16DTJ, рухавік Z19DTL
Цярпенне і цнота моцных..