Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: copy-paste з ECM Titanium

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61

copy-paste з ECM Titanium

усім прывітанне, хлопцы, у мяне есць невялікая праблема, што пасля шматлікіх спробаў я не магу вырашыць, напрыклад, каб змяніць гарачы старт на edc 16 групы vag трэба ўзяць тры крывыя наступную карту і скапіяваць на карту вышэй, на практыцы нам трэба скапіяваць кантактныя адрасы 0F0836--0F0860 ў 0F0758--0F0782 Цяпер пытанне, а як вы прагрэс, каб скапіяваць крывыя, паказаныя з ECM titanium? Якія самыя простыя крокі, каб зрабіць copy-paste????Дзякуй тым, хто мне дапаможа......

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    выбар правай кнопкай мышы-адрасы, які трэба скапіяваць, напрыклад, з 0F0836 ў 0F0860 , то перайдзіце на кнопкі капіяваць дадзеныя ў верхнім правым куце і абярыце
    затым з дапамогай мышы, вы пераходзіце на адрас parteza, дзе вы хочаце ўставіць дадзеныя, і націсні CTRL+V каб уставіць
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    0key magi984 дзякуй, спрацавала, толькі, што, што адрас, куды трэба будзе скапіяваць на другой карце мяне было 0F0758 ў 0F0784 і не 0F0782, як я чытаў на форуме, у раздзеле, паказаным.....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў ago27 Visualizza Messaggio
    0key magi984 дзякуй, спрацавала, толькі, што, што адрас, куды трэба будзе скапіяваць на другой карце мяне было 0F0758 ў 0F0784 і не 0F0782, як я чытаў на форуме, у раздзеле, паказаным.....

вешчуноў паказаў вам працэдура, каб зрабіць copy-paste, каб нашы адрасы, што і для адпаведнага файла ў пытанне, і не заўседы аднолькавыя, у залежнасці ад файлаў.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    дакладнага адрасу змяняюцца ад карты да карце...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    шмат разоў вы робіце патраплю на " капіяваць " і " уставіць зроблена выпадкова!

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •