Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Абмеркаванне: fiat sedici з асечак

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293

fiat sedici з асечак

прывітанне ўсім, у мяне праблема з аўтамабілем у аб'ект.

fiat sedici 31/12/2009 1586 88kw n рухавіка m16a збірае сістэма гбо brc

праблема, што ў гэты аўтамабіль, і што пасля таго, як зрабіў некалькі дарозе загараецца кантрольная лямпа рухавіка міргае, а затым выпраўленая,і гэта фіксуецца ў трох цыліндрах.
    зрабіў шмат работ і выпрабаванняў сціск як з халоднай, што з гарачай, і ў парадку,капітальны рамонт галоўкі фарсункі бензін на месцы, і фарсунак lpg на месца,праблема і заўсёды на першым цыліндры P0301 праверылі праводку і на месцы ў дубай або зрабілі вонкавую праводку, а роўна,ці спрабаваў павярнуць фарсункі, свечкі і шпулькі і адлучыце завод gpl, але робіць тое ж самае,я зрабіла тэст з токоизмерительных кляшчоў, а і не бачыў, што ён не камандуе,па мне, ёсць і заканчэнне, што галоўны інжэктар, які спыняецца гарачай,што вы думаеце? я прыкладаю раздрукоўку з інжэктар працуе другі цыліндр,і той, першы не працуе.
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы не ўказалі, які тып ўпырску збірае, але я думаю, што праблема ў ecu.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Гэта ін'екцыі bosch , уражанне, што ці ў тым, што блок кіравання адключае уласны інжэктар.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў маланка Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, у мяне праблема з аўтамабілем у аб'ект.

fiat sedici 31/12/2009 1586 88kw n рухавіка m16a збірае сістэма гбо brc

праблема, што ў гэты аўтамабіль, і што пасля таго, як зрабіў некалькі дарозе загараецца кантрольная лямпа рухавіка міргае, а затым выпраўленая,і гэта фіксуецца ў трох цыліндрах.
    зрабіў шмат работ і выпрабаванняў сціск як з халоднай, што з гарачай, і ў парадку,капітальны рамонт галоўкі фарсункі бензін на месцы, і фарсунак lpg на месца,праблема і заўсёды на першым цыліндры P0301 праверылі праводку і на месцы ў дубай або зрабілі вонкавую праводку, а роўна,ці спрабаваў павярнуць фарсункі, свечкі і шпулькі і адлучыце завод gpl, але робіць тое ж самае,я зрабіла тэст з токоизмерительных кляшчоў, а і не бачыў, што ён не камандуе,па мне, ёсць і заканчэнне, што галоўны інжэктар, які спыняецца гарачай,што вы думаеце? я прыкладаю раздрукоўку з інжэктар працуе другі цыліндр,і той, першы не працуе.
    Вы адказалі толькі, і класічны паўправаднікоў.

Перад заменай зрабіце тэст, каб быць цалкам бяспечным, у цяпло, калі ўзнікае дэфект знайсці спосаб, каб астудзіць, калі яны адкрыты і лепш.....калі вы бачыце, што інжэктар пачынае зноў замяніць ecu.

цяпер не ведаю, што аўтамабіль ў пытанне, але тут у мяне bosch EDC 16 C8 147 з той жа праблемай......холадна, але як грэе, ідзе на 2.

Трымаю яго, каб паспрабаваць, чытання і запісу box ў bdm.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Замест таго, ці зрабіў доказ зваротнага з халоднай вадой і награваюць з фронту, хоць і не бачыў, што яна вельмі гарачая, і я не давяраў настойваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў маланка Visualizza Messaggio
    Замест таго, ці зрабіў доказ зваротнага з халоднай вадой і награваюць з фронту, хоць і не бачыў, што яна вельмі гарачая, і я не давяраў настойваць.

не я прапанаваў свой тэст, таму што не заўсёды працуе.

ёсць dederiminate ўмовы, пры якім ўзнікае дэфект....для гэтага прыйдзецца чакаць, які мае праблемы, каб потым reffreddarla, лепш, калі ведаеш фінал інжэктар прад'яўленае абвінавачванне, і паспрабаваць збіць тэмпературу эбу.

цяпер я не хачу патрапіць занадта шмат дэталяў, у адваротным выпадку тут тых, хто не разумее мяне дражніць, таму што не ведае, аб чым я кажу, але часта бывае так, у адной мікрасхеме магутнасці для кіравання фарсункамі, якія, у сваю чаргу, маюць у іх канчатковых, якія кіруюць, як правіла, mosfet.

ёсць і нават магчымасць, што замест таго, хапае магутнасці сігналу pmw і выключаецца, інжэктар, прычыны яшчэ больш глыбокія....але заўсёды ecu на 90% няспраўны вы кажаце.

я раю табе пачакаць, дэфект і паспрабаваць астудзіць,усё гэта ў рухавіку.

не выкарыстоўваць spry халодныя душу, зніжэнне тэмпературы занадта рэзкім, гэта можа стварыць дадатковыя няспраўнасцяў, для гэтага трэба ведаць цеплавыя характарыстыкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Ок, дзякуй за параду, сёння або замовіць блок кіравання, мы ўбачым, што адбудзецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    дайце нам ведаць, і заўсёды цікава

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Учора, блок кіравання, усталяваны і закадаваныя ключы,трымаць яго ў рух зусім трохі, і здаецца, што я гэтага не зраблю,у панядзелак я яшчэ выпрабаванняў .тады мне прыйдзецца сабраць усё тое, што або ў разабраным.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    не можа быць іншай....*****і я твил тэст зваротнага часта не працуе....вы павінны ўбачыць, у гарачай, у які стан ўзнікае дэфект, а затым астудзіць.

справа ў тым, што элементы кіравання, якія вы зрабілі нам усім, перш чым вінаваціць ecu

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •