Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407

GQ4x4 Чытання AM29F400BT Інфармацыя Кадавання-Дэкадавання

Добры вечар, хлопцы, мне патрэбна інфармацыя

Чытаў Flash AM29f400BT ў школе з GQ4x4 што трэба зрабіць, каб скарміць Праграмнае забеспячэнне edit Tit...?
    я памятаю, рабіў 1-2 гады таму, але я не магу знайсці адказы на дылема...
    Дэкадаванне, Кадавання Буй....

Прыкладаю Чытання
    File Allegati Файл Ўкладання
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Прывітанне Cinqueturbo, на pdf і г. д. вось што напісана

Як вы можаце бачыць з мал. 20, у акне напісана калі інфармацыя, якую
    трэба зрабіць, перш чым пачаць, каб супаставіць, як гэтыя высновы; акрамя таго, на мал.
    папярэдні напісала ў доказы таго, што аперацыі не варта выконваць, калі выкарыстоўваюцца для
    чытаць і пісаць BDMpro, Powergate або Кесс.
    Калі, напрыклад, вы выкарыстоўваеце программатор EPROM, каб чытаць і пісаць файл у
    блок кіравання, вы павінны таксама выконваць пераўтварэнні ў файл-ложак (напрыклад: EDC16 -- Дэкадаванне
    > BIN, Мал. 20), перш чым змяніць яго і з змененым файлам (напрыклад: EDC16 Кадаваньне -- >
    E16, Мал.20).

прыкладаю таксама карцінку, аднак я паспрабаваў, і мне кажа, што памер файла не мае патрэбнай даўжыні для абранай аперацыі
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    Прывітанне Cinqueturbo, на pdf і г. д. вось што напісана

Як вы можаце бачыць з мал. 20, у акне напісана калі інфармацыя, якую
    трэба зрабіць, перш чым пачаць, каб супаставіць, як гэтыя высновы; акрамя таго, на мал.
    папярэдні напісала ў доказы таго, што аперацыі не варта выконваць, калі выкарыстоўваюцца для
    чытаць і пісаць BDMpro, Powergate або Кесс.
    Калі, напрыклад, вы выкарыстоўваеце программатор EPROM, каб чытаць і пісаць файл у
    блок кіравання, вы павінны таксама выконваць пераўтварэнні ў файл-ложак (напрыклад: EDC16 -- Дэкадаванне
    > BIN, Мал. 20), перш чым змяніць яго і з змененым файлам (напрыклад: EDC16 Кадаваньне -- >
    E16, Мал.20).

прыкладаю таксама карцінку, аднак я паспрабаваў, і мне кажа, што памер файла не мае патрэбнай даўжыні для абранай аперацыі
    Дзякуй вялікі, dell, дапамогу...
    але я быў няправы, я не чытаў паведамленне праграміста аб тым, што адсутнічае ці няправільна кантакты на флэш..
    у суме чытанні быў пашкоджаны, таму праграмы для рэдагавання не даведаюся..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    добра, можа, калі ты чытаеш добрую, калі вы хочаце, пакіньце я б з задавальненнем, таму што гэта адна рэч, якую я ніколі не рабіў, і я хацеў бы ўбачыць у жывую як гэта працуе

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі чытаць нармальна, нічога рабіць не трэба, ён павінен прызнаць, калі ён драйвер, ці вы павінны прызнаць, крывыя і ты.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    добра, можа, калі ты чытаеш добрую, калі вы хочаце, пакіньце я б з задавальненнем, таму што гэта адна рэч, якую я ніколі не рабіў, і я хацеў бы ўбачыць у жывую як гэта працуе
    Вы вось Чытанне.. Але бачыш, што і ідэнтычная чытання ў Боа-Рэжым не мяняецца коскі, у факты, і рэдка выкарыстоўваю праграміст, я быў вымушаны, таму што і прыехала ўжо з флэш-отпаять ад кліента, не ведаю чаму..
    http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1493365993

Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    калі чытаць нармальна, нічога рабіць не трэба, ён павінен прызнаць, калі ён драйвер, ці вы павінны прызнаць, крывыя і ты.
    Вы на самой справе і серыі F200, што расшыфроўваецца не F400..

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •