Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: P2244 free

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123

P2244 free

Хлопцы, у мяне freemont 2.0 з p2244 памылка апорнага напружання датчыка кіслароду праводку зонда і добра выкрэсліваць l памылка знікае, але ўзнікае зноў праз некалькі км

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы спрабавалі замяніць зонд? калі не памыляюся, зонд UEGO са спасылкай для параўнання.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Яшчэ не мае апорнага напружання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Добры дзень, калі ласка, праверце праводку, л-зонд, гэта здаралася некалькі разоў, што вы адмовіцеся .калі праверыце бесперапыннасць пошевели праводку і паглядзець, як ен сябе вядзе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Тады я скід, і цяпер усё ў парадку, відавочна, c і які-то міні-пашкоджанне ў праводцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне, як правіла, ламаюцца ў вышыню хамут датчык выдатку паветра, больш або менш, трэба глядзець гэтай галіне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Прывітанне, я таксама знаходжуся ў згодзе з рэгуляванай праводкі....таксама можа быць, што провад харчавання і разбіта на ўваходзе зонда, было б лепш замяніць.

сістэма кіравання заўсёды спасылаецца на спажываны ток, таму, калі зонд не ўбірае для сістэмы ce адключэння напружання......

ты павінен атакаваць рэкордэр палёту і ўбачыць, у які момант ён гэта робіць.....вядома, бывае гарачай спыняецца, і вось памылка.....

Я а або b, што памылка застаецца, вельмі часта я што-то рабіць з ecu iaw з autocheck, што калі датчык назад на месца, палец знікае, і ты сходзіш з розуму, каб зразумець праблему.

У той момант, рэкордэр палёту і ідэальнае рашэнне....нават у вашым выпадку.

Адзін вялікі крок, спарадычна загараецца кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка і адправіць у recovery......на дыягностыцы нічога!.....паставіў бартавы самапісец, і я мог бы захапіць DTC і гэта lamba, які перапыняе сігнал....зламаны провад на аснове злучэння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне мустанг мы раскажам, што такое бартавы самапісец ? Што абсталяванне асцылограф? Вельмі цікава.калі вы можаце пакласці якія-небудзь спасылкі або фота.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •