Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    НАВІЧОК L'avatar di Tuono
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    17

fiat panda 1.3, 75 л. с., кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка міргае

добрай раніцы...сёння раніцай мне прынеслі fiat panda 1.3 75 л. с. з dsg аўтамабіль і ўжо ў іншай майстэрні, каб выдаліць dpf і перапрызначыць.праца і праводзілася, але не ў належным парадку, у выключэнне ад ecu для цыклу рэгенерацыі, што аўтамабіль або нават у рэгенерацыі..заўважаць і выпраўляць гэта..я бачыў, што ў дадатак да розныя памылкі ў дыягностыцы вырашаюцца..мяне з'яўляецца памылка кадавання фарсунак..спрабаваў кадзіраваць з дыягназам delphi і multiecuscan, але не называецца коды..для таго, каб вырашыць праблему, неабходны іншы тып дыягназу для гэтай праграмы?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў Гром Visualizza Messaggio
    добрай раніцы...сёння раніцай мне прынеслі fiat panda 1.3 75 л. с. з dsg аўтамабіль і ўжо ў іншай майстэрні, каб выдаліць dpf і перапрызначыць.праца і праводзілася, але не ў належным парадку, у выключэнне ад ecu для цыклу рэгенерацыі, што аўтамабіль або нават у рэгенерацыі..заўважаць і выпраўляць гэта..я бачыў, што ў дадатак да розныя памылкі ў дыягностыцы вырашаюцца..мяне з'яўляецца памылка кадавання фарсунак..спрабаваў кадзіраваць з дыягназам delphi і multiecuscan, але не называецца коды..для таго, каб вырашыць праблему, неабходны іншы тып дыягназу для гэтай праграмы?
    Калі вы kess ад меню, паспрабуйце прачытаць коды фарсунак, і пісаць зноў. павінна працаваць

Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    17
    вы ў мяне kess v2, але памятаю, што гэтая працэдура нават пеўнік dell tools але на mj8 нью-панда, калі я не памыляюся.гэта і 6f3 панда.і таксама ўключана на гэтай жа функцыі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fronzies Visualizza Messaggio
    Калі вы kess ад меню, паспрабуйце прачытаць коды фарсунак, і пісаць зноў. павінна працаваць
    парайце, зрабіце, як кажа fronzies ты павінен вырашыць.
    Калі ты хочаш знайсці сябра, да ПАВІНЕН Быць.

Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    17
    ок, я аднаўлю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    калі вы іх ужо страцілі з eeprom ад першай запісу kess не можа перачытаць. трэба чытаць з дыягназам і паглядзець, калі яны супадаюць з кодам, які ёсць на инжекторах і пасля re-cached.

Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    17
    аўтамабіль мне прывезлі ўжо з праблемы, як сказаў у пачатку, і толькі апошні мне засталося вырашыць,ці я спрабую зрабіць з kess, як мяркуюць у адваротным выпадку я думаў пра іншы дыягназ, тыпу texa або brain bee.вы падкажыце, а..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў Гром Visualizza Messaggio
    аўтамабіль мне прывезлі ўжо з праблемы, як сказаў у пачатку, і толькі апошні мне засталося вырашыць,ці я спрабую зрабіць з kess, як мяркуюць у адваротным выпадку я думаў пра іншы дыягназ, тыпу texa або brain bee.вы падкажыце, а..
    калі аўтамабіль прыйшоў у рух, у 99% выпадкаў, як я сказаў, вырашайце.

Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    17
    дзякуй fronzies я раскажу табе заўтра

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы страцілі іх коды не знойдзеш іх, дакладна напісаны яны з кесс, ні з дыягназам, трэба чытаць непасрэдна на инжекторах, а затым паспрабуйце перапісаць з дыягназам, здаецца, што мы не аблажаліся з e2prom.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •