Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: Праблема audi a4 2.0 tdi 143cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143

Праблема audi a4 2.0 tdi 143cv

Добрай раніцы ўсім...у мяне праблема з маей audi a4 b8 2.0 tdi 143cv...на трэцяй перадачы аўтамабіль прыбыў у 4000 абаротаў ідзе ў бяспекі для ціску ў рампы, занадта высокая! Я ўсё памяняў помпа, фарсункі, помпа, электрычнасць і г. д., але праблема не ўхіленая...лася я вымушаны падняць абмежавальнік ціску ў рампы...вы ведаеце, мне ўсе адрасы? Таму што, падняўшы сусветныя апарат сыходзіць у абарону, тое ж самае...дыягназ солі ў 1890-бар з арыгінальнай карце,...амаль 100 бар у самой...загадзя дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Але калі ты не ўстаеш, абмежавальнікі на гэтых абарачэннях і нармальна, што пойдзе ў адмову, см 1F1DB2 & 1F1F0A
    1F59E0 гарачы старт, калі спатрэбіцца
    абмежавальнікі крутоўнага моманту, апусціце іх на нізкіх абарачэннях, па меншай меры, што ў вас не ўсталяваны, і вы хочаце ўсталяваць..
    я заўважыў, розны Мод - не думаю, што калі вы хочаце, праверыць..
    карты turbo не маюць сэнсу і павінны быць зробленыя усе з тым жа крокам, зрабі так яшчэ раз..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    З крокам менш ціск ў рампы...замагільнага жыцця, мод...вы можаце дапамагчы мне, каб не патрапіць у адмову? Паўтараю ўваходзіць у адмова rail ўжо ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    але не было б лепш зразумець, як вы ніколі не залішні ціск? не думаю, што гэта выдатна, каб зрабіць працу так высока.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Працуе ў 100 бар і сыходзіць у абарону...я не ведаю, чаму...я ўжо ўсё змянілася

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    пастаў усё арыгінальнае, пошук прычыны памылкі і пасля дазвол вяртаецца на адлюстраванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    на самай справе ўсё і з дыягназам на руках, бачыш, што не ідзе!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Хлопцы, я не вы, вынікаючы...машына робіць дэфект ад крычы!! Я хачу, каб вырашыць, падняўшы акуляры, што пасылаюць у абарона ад 1800bar да 2000 бар!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    няправільны спосаб вырашэння пытання.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы