Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 38

Абмеркаванне: scodifia panda 1.1 iaw 4af

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106

scodifia panda 1.1 iaw 4af

усім прывітанне, я ведаю, што гэта блок кіравання, з дзівацтвамі, але я павінен выканаць scodifica
    з пеўня ёсць і схема pin-out, але не ведаю, што пратакол выкарыстоўваць, калі толькі тое, што мне кажуць у аўтамабіль fiat iaw --
    або ў якой-то раздзел інструмент bootg
    qualkuno можа дапамагчы ў гэтай аперацыі загадзя дзякуй ўсім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Добры дзень, я па памяці, таму што гэта крыху, што не выкарыстоўваю больш певень у boot mode, аднак, перайсці да абярыце драйвер, які патрабуецца выкарыстоўваць, і абярыце прыладу boot\ tools boot mode, затым st10f і абярыце драйвер st10f168 затым зрабіце спасылкі і ты id і чытання... для scodificare свой iaw трэба змяніць eprom 95160.
    Дайце мне ведаць, калі вы можаце scodificarla, таму што ў мяне ёсць два iaw ў дом, які я scodifica, але я не мог нават паспрабаваць, каб убачыць, калі scodifica з'яўляецца правільным.
    Ах, я забыўся не ўсе пеўні атрымоўваецца зрабіць у школе, на жаль, некаторыя не ўдалося :/

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Я ведаю, што некаторыя не могуць, але я павінен зрабіць гэта добра, без рызыкі, што і кліент плёну купіць programmatpre

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    У мяне быў певень, які я не чытаў, але проста будзьце асцярожныя, каб зварыць, і вы не рызыкуеце, калі робіць гэта добра, калі не таму, проста не падключаецца, не варта спальваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Я бачыў, што c' таксама мае інструмент для scodifica і кланаваць для гэтага ecu, але не думаю, што гэта ў агульнай складанасці і я чытаў, што ў ульме крок, калі кажа, xlonare павінны паставіць адмена, іншы пачынае сціраць і ідзе ў блок л. с.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    У 95160 ёсць толькі иммо? І параметры кіравання рухавіком, дзе іх знайсці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Няма ў 95160 у дадатак да иммо ёсць і іншыя рэчы, як одометр і многае іншае, параметры рухавіка знайсці іх у мікра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Citazione Першапачаткова Напісаў tac89 Visualizza Messaggio
    Я бачыў, што c' таксама мае інструмент для scodifica і кланаваць для гэтага ecu, але не думаю, што гэта ў агульнай складанасці і я чытаў, што ў ульме крок, калі кажа, xlonare павінны паставіць адмена, іншы пачынае сціраць і ідзе ў блок л. с.
    Цяпер не памятаю, ці працуе гэты інструмент, таму што я ніколі не riusito прачытаць з пеўня.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я памятаю, што scodificare прачытаць eprom, з дапамогай программатор upa і змена радкі, знойдзеныя на ўнутраныя і атрымалася...застаецца, аднак, гарыць лямпачка code. На аўто сябра, у мяне есць блок кіравання роўная scodifica, але не гарыць. Я хацеў бы прачытаць, каб зразумець адрозненні. Калі вам патрэбныя радкі, якія я выкарыстаў, дайце мне ведаць, што я шукаю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Калі tac89 ўдалося прачытаць эбу вы можаце паспрабаваць апрацаваць файл з meucci, што ў тэорыі павінна працаваць.. але я не ўпэўнены, чаму некаторыя кажуць, што функцыі, іншыя наадварот, таму было б паспрабаваць і зняць сумневы.
    Я спрабаваў апрацаваць файл (заўсёды scodifica часткова) з розным праграмным забеспячэннем, у надзеі, што працаваць падобным чынам, але мне былі вернутыя файлы заўсёды адрозніваюцца ад sw ў sw.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •