Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 27

Абмеркаванне: lancia y не асмаліць

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123

lancia y не асмаліць

хлопцы, у мяне есць lancia y 1.3 75cv, што не коціць у дыягназе няма памылак, але праверка параметраў знаходжу
    колькасць паветра на ўпуску 200
    пры запыце 500

ціск калектараў вакол 900mbr вельмі мала для гэтага рухавіка egr працуе, па меншай меры, мяркуючы па параметрах на халастым ходу і на 30% ўзрастае, затым праходзіць 0% можа залежаць ад калектараў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    не чытае патрэбную колькасць паветра d, цяпер ці не чытае датчык выдатку паветра, таму што адмова ці таму, што проста не паступае паветра ў рухавік...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Добры дзень машына, колькі км да .пры разгоне адчуваеш сябе якой-то свіст тыпу труба turbo зламаў?значэння датчык выдатку паветра, што знайшоў я з клапана egr адкрыты? Або зачынена? Калі ты выпрабаванне на трэцяй перадачы, пачынаючы з 1000giri і потым націскаеш педаль акселератара ў падлогу, ціск турбо, што значэнне гэта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Не я зрабіў гэты тэст, зараз я ўвяду цябе ў курс нас няма свісткоў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    праверце яшчэ я заўважыў :
    абароты рухавіка 2500
    становішча мэты egr 0%
    становішча egr 18%
    гэта можа быць прычынай ?
    я ведаю, што калі egr адкрыты, ціск у калектарах памяншаецца, але я не ведаю, як ён сябе вядзе датчык выдатку паветра ў гэтых выпадках, калі імкнецеся менш або больш, таму што, калі вам трэба паменшыць колькасць паветра, прычына і менавіта egr, што вы кажаце ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    калі ён застаецца адкрытым, датчык выдатку паветра, закон менш паветра, разбяры і пераканайся.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Citazione Першапачаткова Напісаў Giuseppe2016 Visualizza Messaggio

ціск калектараў вакол 900mbr вельмі мала для гэтага рухавіка
    калі вы АБО MAF або MAP сёння павінен быць турба, што не так або што труціць паветра дзе-то паміж турба і впускной калектар..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Для таго, каб сіла турба, у якім сэнсе можа быць таксама egr адкрыты, праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    праверце, што калектары не будуць кідацца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    хлопцы, у мяне есць lancia y 1.3 75cv, што не коціць у дыягназе няма памылак, але праверка параметраў знаходжу
    пры запыце 500

ціск калектараў вакол 900mbr вельмі мала для гэтага рухавіка egr працуе, па меншай меры, мяркуючы па параметрах на халастым ходу і на 30% ўзрастае, затым праходзіць 0% можа залежаць ад калектараў?
    прывітанне, у мяне есць gp 1.3 90 з аб сваё ж пытанне. У той час як цягнуць 5а у пэўны момант перастаў цягнуць. Пасля некалькіх святых, я праверыў, у парадку: праца wg (на маёй усё ок), часопісы з рознымі параметрамі аб мнс і праверка муфт. У рэшце рэшт я адключыў рукаў ic і яшчэ я заўважыў, што ўзрастае турбіна не дзьме. Турбіны да. Глядзіце, раней, калі ў рг працуе на цябе, а потым шукае якіх-небудзь страт у рукавы і, нарэшце, паспрабуйце разабраць турбіну па-мойму

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •