Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: вырашыць P0601 на IAW5AF

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119

вырашыць P0601 на IAW5AF

Добры дзень!
    я прашу дапамогі, так як я б хацеў выправіць памылкі p0601 у выніку P0531 (памылка шпулькі 1) і працы на 2 ці 3 пункта 1.2 natural power ў 2008 годзе, які манціруе iaw 5AF.PE/HW603/21-ПО (код 51793108)

я разумею, што гэта не збой абсталявання, але і праграмнага забеспячэння e2p пацверджаны?

я знайшоў тут http://www.professionalchiptuning.ne...o-vt342-3.html файл " hw51793108-swBAPA9.rar " што робіць у маім выпадку, я б сказаў.

цікава, калі вы ведаеце, скажыце мне адрасы, што код иммо оф, калі ведаеце, даць значэння для scodifica частковае або поўнае (хоць і ў першым здагадкі, я б хацеў скапіяваць на файл выявілі тут, тыя, якія чытаць ад ecu, каб выратаваць) (я думаю, я буду выкарыстоўваць winols)

калі ў вас ёсць ужо нейкі іншы трук, каб даць для чытання і запісы, убачыў, што я зусім не эксперт, загадзя дзякую

па параўнанні з ecu iaw 59F, HW > 100, што цяжкасці мне прыйдзецца чакаць

калі ў мяне добрая памяць, я дастаткова сышоў з розуму, каб працаваць iaw 59F, з ktag (адтуліна для таго, каб паслаць яго ў boot і г. д...і г. д...) і я нават не памятаю, як скончыцца гэтая спроба.

у мяне есць Kess і Ktag думаю, што першы будзе бескарысна, і што мне давядзецца працаваць у школе з другога.. ці не так?

гэта iaw 59F, што сказаў хвіліну назад, калі знайду магу кланаваць, як 5AFPE ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    праблема з гэтай ecu, і гв , нават калі перапраграмаваць не думаю, што вырашыць нічога, а потым файл, які вы знайшлі і ўспышкі і не ў e2prom, так што ты ўсё роўна не зможаш, у апошні для scodifica трэба ўмяшацца заўсёды на e2prom і не ведаю, ці чуеш ты чытаць і пісаць з кесс або новая версія, я выкарыстоўваю адмысловы сродак спецыяльна для гэтых, які робіць гэта аўтаматычна.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Дзякуй Ugoboss, ты быў вельмі ясна.
    так, я дакументальна, і я ўбачыў, што гэта амаль заўсёды праблема з гв, але я не заўважыў па параметрах, якія я хацеў бы спачатку паспрабаваць перапісаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    бачу, што вы ў Fr, і, улічваючы, што я ўсяго толькі больш за 22 км на поўнач, я хацеў бы звязацца з вамі ў прыватным парадку, можа быць, дзверы, блок кіравання (калі ты хочаш інтрыгуе ), але не з гэтага сайта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    я пакіну цябе мая **** калі вы згодныя, каб conttatarci.
    максімум.rkw***********

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    на жаль, не можаце звязацца з намі або абмену **** тут, у любым выпадку, зараз не жыву больш у fr, я зрушыўся трохі на поўдзень і вакол досыць для працы, то гэта не значыць, што я б табе дапамог, калі б мог.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Дзякуй у любым выпадку.
    Я разабраўся з ecu паўторна. На шчасце, я мог бы забраць яго ў суботу ў 50 км ад дома, без неабходнасці чакаць corriere мінімум аўторак або сераду.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •