Добры дзень!
я прашу дапамогі, так як я б хацеў выправіць памылкі p0601 у выніку P0531 (памылка шпулькі 1) і працы на 2 ці 3 пункта 1.2 natural power ў 2008 годзе, які манціруе iaw 5AF.PE/HW603/21-ПО (код 51793108)
я разумею, што гэта не збой абсталявання, але і праграмнага забеспячэння e2p пацверджаны?
я знайшоў тут http://www.professionalchiptuning.ne...o-vt342-3.html файл " hw51793108-swBAPA9.rar " што робіць у маім выпадку, я б сказаў.
цікава, калі вы ведаеце, скажыце мне адрасы, што код иммо оф, калі ведаеце, даць значэння для scodifica частковае або поўнае (хоць і ў першым здагадкі, я б хацеў скапіяваць на файл выявілі тут, тыя, якія чытаць ад ecu, каб выратаваць) (я думаю, я буду выкарыстоўваць winols)
калі ў вас ёсць ужо нейкі іншы трук, каб даць для чытання і запісы, убачыў, што я зусім не эксперт, загадзя дзякую
па параўнанні з ecu iaw 59F, HW > 100, што цяжкасці мне прыйдзецца чакаць
калі ў мяне добрая памяць, я дастаткова сышоў з розуму, каб працаваць iaw 59F, з ktag (адтуліна для таго, каб паслаць яго ў boot і г. д...і г. д...) і я нават не памятаю, як скончыцца гэтая спроба.
у мяне есць Kess і Ktag думаю, што першы будзе бескарысна, і што мне давядзецца працаваць у школе з другога.. ці не так?
гэта iaw 59F, што сказаў хвіліну назад, калі знайду магу кланаваць, як 5AFPE ?