Вынікі з 1 па 5 з 5
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2017
    Паведамленні
    4

Lightbulb Мадыфікацыі эбу - Якая мяжа?

Прывітанне, у мяне Fiat Stilo 1.9 JTD. Гэта таксама, як і ўсе, мае иммобилайзер, які ў мяне заблакаваны ўжо два разы. На шчасце, я змог аднавіць яго. Я пачатковец у гэтым форуме, і я прачытаў у правілах, што не могуць прапанаваць crack праграмнага забеспячэння. Што гэта значыць? Аб якой свабодзе ён гаспадар карабля? Па-мойму, не існуе абмежаванняў на crack, што хто-то можа зрабіць на блок кіравання. Ніхто не можа абавязаць гаспадара транспартнага сродку, каб мець сігнал трывогі, які потым да таго ж гэта дорага, каб выправіць, або, можа быць, можа не спадабацца гаспадару транспартнага сродку. Аб унясенні змяненняў у эбу, якія будуць абмежаванні? Калі казаць пра DPF і значэнняў забруджвання ёсць добра іншыя сістэмы, якія можна ўсталяваць і якія забруджваюць менш, а проста таму, што ў рэшце рэшт адзін, калі атрымаецца як з аналагічным вынікам. Якая яшчэ можа быць абмежаванне, каб маніпуляваць вашага аўтамабіля?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прывітанне Раберта сардэчна запрашаем..
    тут, на форуме забараняецца размяшчаць/абмяркоўваць Праграмы Cracked/кантрафактнай/Пірацкай..
    не ў твой аўтамабіль, ты ****** рабіць тое, што хочаш.. але ўвагі на глебе пакой..
    правілы дарожнага руху кажа і забаранілі любыя маніпуляцыі з тэхнічныя характарыстыкі аўтамабіля..
    так што лічы, што і ў вашым рыкшы даць больш коней/павялічыць выкіды "тое, што карта зробленая ў доўг, не забруджвае навакольнае асяроддзе больш"/ выдаліць FAP-DPF/і г. д. і г. д.
    у даі ідуць, каб убачыць валасы ў яйка,
    лічы, што падключыць манометр не вядуць да ўнутранай часткі аўтамабіля, адпраўляюць дадому без кніжкі,нумарны знак святла,святлодыедныя агні, ксенон,ідэал..
    і спіс будзе доўгім..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2017
    Паведамленні
    4
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Прывітанне Раберта сардэчна запрашаем..
    тут, на форуме забараняецца размяшчаць/абмяркоўваць Праграмы Cracked/кантрафактнай/Пірацкай..
    не ў твой аўтамабіль, ты ****** рабіць тое, што хочаш.. але ўвагі на глебе пакой..
    правілы дарожнага руху кажа і забаранілі любыя маніпуляцыі з тэхнічныя характарыстыкі аўтамабіля..
    так што лічы, што і ў вашым рыкшы даць больш коней/павялічыць выкіды "тое, што карта зробленая ў доўг, не забруджвае навакольнае асяроддзе больш"/ выдаліць FAP-DPF/і г. д. і г. д.
    у даі ідуць, каб убачыць валасы ў яйка,
    лічы, што падключыць манометр не вядуць да ўнутранай часткі аўтамабіля, адпраўляюць дадому без кніжкі,нумарны знак святла,святлодыедныя агні, ксенон,ідэал..
    і спіс будзе доўгім..
    Прывітанне cinqueturbo, я думаю, што мы не павінны турбавацца так шмат. Вы кажаце, што нават вы не можаце падключыць манометр? Ну! Гэтага не ведала. Было б не толькі фашызм, але і па-дурному фашызм з іх боку. Ксеноновые фары? Для фар я таксама згодны, таму што вы не можаце асляпіць іншых. Што тычыцца забруджвання без DPF сапраўды іх злачынцамі, таму што іх сістэма DPF выдае нана-часціц, якія выклікаюць рак, а ёсць сёння фільтр на рынку, не памятаю назву, які лепш працуе, не выдае нана часціцы, і тыя ж вынікі. Для таго, каб клапан сістэмы рэцыркуляцыі ОГ? Усе ведаюць, што псуе рухавік. Ёсць тыя, хто выдаляе але рашэння яшчэ не было. Што тычыцца змены ў блок кіравання, вы можаце сабе ўявіць, што калі блок кіравання, адымае сілу, калі яна хоча, то мінімальная пабудаваць прыгожы гігант абыход, дзе цалкам выдаліць ў выпадку небяспекі. І прыйдзецца плаціць, нават у прамысловасці, таму што калі здарыцца аварыя, вы можаце падаць у суд за шкоду.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Гаворка і шырокі мы можам казаць пра іх месяцамі і не атрымаць у любым месцы з гэты менталітэт..
    золата, каб паставіць на рынак аўтамабілі павінны адпавядаць пэўным стандартам забруджвання і г. д. толькі тое, што ўжо пасля 30-60 тыс. Км знаходзяцца па-за законам на 100% з іх сістэмамі сённяшніх...
    забыўся, па нагоды Нерухомасці ў вашым Стілуса шэсць ****** выдаліць..але як для Падцяжкі асобы з Км і падробкі і караецца законам..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2017
    Паведамленні
    4
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Гаворка і шырокі мы можам казаць пра іх месяцамі і не атрымаць у любым месцы з гэты менталітэт..
    золата, каб паставіць на рынак аўтамабілі павінны адпавядаць пэўным стандартам забруджвання і г. д. толькі тое, што ўжо пасля 30-60 тыс. Км знаходзяцца па-за законам на 100% з іх сістэмамі сённяшніх...
    забыўся, па нагоды Нерухомасці ў вашым Стілуса шэсць ****** выдаліць..але як для Падцяжкі асобы з Км і падробкі і караецца законам..
    Цяпер для іх больш не з'яўляецца стандартам забруджвання больш, што яшчэ адзін стандартны атручвання так, што яны зробяць больш грошай з Big Pharma. Шкада, што мы не ведаем, колькі з іх прымаюць рак. Няма статыстыкі ў гэтым стаўленні. Што тычыцца кіламетраў выдаленыя прамысловасць не шмат зрабіў, каб абараніць тых, хто купляе. Няма сістэмы для таго, каб даведацца, колькі кіламетраў ён зрабіў аўтамабіль, але я ўпэўнены, што калі вы наносіце занадта мала, сістэма знаходзіцца. Як толькі здымаеш вечка маторнага масла, ўжо бачыш, частак рухавіка, што калі вымераць з дапамогай мікраметра вы сапраўды ведаеце, колькі кіламетраў транспартнага сродку. І тады, я думаю, што мы баксаў, чаму я кажу "галаву, што не кажаце называецца peveler".

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •