Вось тут, на мой першы добры пост (sar? трохі lunghetto) з праблемнай вельмі дзіўна,
гэта Ulysse 2.2 2004 год, эбу edc15c2 hw0281011522 sw1037368845, то я растлумачу,
аўтамабіль быў майго свекра, які, на жаль, пакінуў нас прыкладна паўтара года, з тых часоў аўтамабіль ? нерухома і ніхто не выкарыстоўваў і/або тым, паклаў у матацыкл, цяпер каля месяца таму мой зяць паклаў на матацыкле, каб ўлічваць гэта p? alche ? зламаў рукаў для вады і станцыі. мы прывялі аўтамабіль у маей майстэрні з калясьніцы выратавання, па прыбыцці я пачаў асабіста аўтамабіль з кабелямі, чаму? батарэя была разраджана і я запампаваў аўтамабіль універсал дапамогі,ўстаноўка на палубе, у майстэрні, я замяніў ўтулку зламаў з аднаго часовага і я трымаў аўтамабіль у рух, каб пару гадзін sincerandomi, што яны не створаны іншыя пашкоджанні, тыпу пракладка галоўкі згарэла або вадзяной помпа з страт з-за доўгага прастою, замовіў ўтулкі новыя, па прыбыцці я пачаў аўтамабіль і дастаўленая ў майстэрню, я замяніў той жа, паркоўка аўтамабіля па-за для таго, каб зрабіць працу на іншы аўтамабіль і падчас яго, каб скончыць працу, аўтамабіль не pi?............
Рухавік пракручваецца, але не запускаецца
Няспраўнасцяў у ecu няма
помпа нізкага ціску ок
абароты рухавіка ок
иммо ок
забыўся, часам не працуюць шкла электрычныя і цэнтралізаваных
думаў праблема з ключамі і ў другой (маей свякрухі, на жаль ? р? забыўчывы) я правеў scodifica поўная, але нічога не хочуць ведаць
праверыў усе засцерагальнікі і ўсе, я кажу ўсе,
цяпер мой сябар сення сказаў мне, што быў такі выпадак, і пасля таго, як сышоў з розуму за некалькі дзен знайшоў раз'ем не замацаваны пад рулявой калонкі.
Ен нейкі ўдзельнік форуму ? калі-небудзь, або больш дзіўныя рэчы здараюцца толькі са мной??
мы прымаем парады для кожнага тыпу
адна вельмі важная рэч, іншы сябар-механік сказаў мне, што былі выпадкі, калі блок AB, правеўшы мокрай з-за пранікнення вады не было, пачынаючы з аўтамабіля, каб праблемы, звязаныя з can, на самай справе я памылак невядомых у AB, але я не хачу ў гэта верыць
![]()