Вынікі з 1 па 4 з 4

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123

dpf і прадукцыйнасці mazda 1.6

хлопцы, у мяне мазда 3 рухавік ford 1.6 дызель, які не мае ўяўлення, што павінна быць трохі павольна аднаўляецца ў памяці, я лічу, памылка p2458 рэгенерацыі фільтра, але не гарыць, і няма ніякіх іншых сімптомаў, і магчыма, што, як fap, з-за гэтага страты прадукцыйнасці (аўтамабіль не ў recovery, але толькі трохі больш павольны адскок )

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    добры дзень, вы спрабавалі пракаціцца па вуліцы, трымаючы ў полі зроку свае розныя параметры?(prex turbo,prex rail,маса всасываемого паветра,і г. д. і г. д.) не думаю, што ваша праблема зыходзіць ад fap, таксама, чаму мы павінны мець і іншыя dtc, на мой погляд.слухай, нейкі вентыляцыі паветра, у той час як аўтамабіль знаходзіцца ў стралялкі?гэтыя аўтамабілі маюць ўтулкі наддувочного паветра далікатныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    няма адтуліны, каб праверыць і хай вы ведаеце, я нават gironsor з пк, падлучанага пляма перш, чым гэта сыходзіць шпацыраваць, і я замяніў датчык на помпа, і зараз добра, пасля дастаўкі, кліент скардзіўся, гэта нізкая прадукцыйнасць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Працэнт сажы ў dpf тым, што ён набраў.вы не можаце ўбачыць, калі ён робіць рэгенерацыю спантанага або вымушанага

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •