Прывітанне, Хлопцы, ці Scenic 1,9 з гэтым ECU Renault Bosch ECU / ECM 0281010077 / EDC MSA 15.5
можна было б зрабіць scode за ўсе?
ці аўтамабіль, з перарывісты чырвоны святлодыед і не тое.. з двума ключамі...
Прывітанне, Хлопцы, ці Scenic 1,9 з гэтым ECU Renault Bosch ECU / ECM 0281010077 / EDC MSA 15.5
можна было б зрабіць scode за ўсе?
ці аўтамабіль, з перарывісты чырвоны святлодыед і не тое.. з двума ключамі...
Прывітанне
так, можна зрабіць без праблем і без лямпачак, без emulattore.
Прывітанне
Каб зрабіць далека y бачыць праблему-дэ-scodifica, disolda eeprom 24c02 (b58xxx) тут на дне экю.
Car частка ў recovery, але частка.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-01-2014 да 18:41
Зроблена-й? часам вам прыйдзецца замяніць 24c02 з 24c04 падняць pin 7 і circuitarlo на 8 і адрэзаць па лініі иммо зараз не памятаю, які заўтра ў вас месца ўсім, уключаючы правераны файл
Прывітанне
Вам трэба выразаць pin 59 на лінію иммо, 26 для ўключэння dell лямпа напальвання да мінімуму.
sattamente вас месца файл правераны дайце ведаць
http://www.professionalchiptuning.ne...5167#post75167
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Хлопцы, Вялікі Дзякуй!!!!..![]()
Хлопцы, можаце, што мяне чакае ecu з e2p L9637d? у гэтым выпадку, як я scodifica за ўсе?
дзякуй
хлопцы, я зрабіў названыя дзеянні, але аўтамабіль так і застаецца трохі паскорана, але паскаральнік не ідзе,я павінен зрабіць некаторыя налады або кадоўкі фарсунак?
у scordavo маленькая хітрасць паспрабуйце без e2p вы drovrebbe стане, але не да улады і таму x праверыць ecu бачыў, што вам застаецца паскоранага
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
прывітанне я зрабіў на мінулым тыдні, усе ок, праглядзіце некалькі крокаў
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся