-
megane не заводзіцца
хлопцы, у мяне ёсць megane 1.5 dci 2003 года рухавік k9k, што не спрабую запусціць не робіць ніякіх прыкмет і я нават не магу ўвайсці ў дыягностыку на блоку кіравання рухавіком, так што я думаю, што гэта праблема харчавання эбу засцерагальнікі на батарэі добрыя, і застаецца вентылятар уключаны, ад чаго можа залежаць?
-
і было зроблена, калі праграмаванне на ecu?
-
Карціна асвятляе? Пачынае правяраць харчаванне ад батарэі і прыходзьце на.
-
няма ніякага праграмавання сёння раніцай машына не ўключаецца больш, у той час як раней усё было ок, карціна асвятляе нармальна, але я не магу ўвайсці ў дыягностыку на эбу рухавіка, як калі б ён быў выключаны праверце засцерагальнікі на станоўчы батарэю і ўсе ок, і два засцерагальнікі ад 5А матора і эбу і ўсе ў парадку ў схемах прыносіць мне рэле кіравання рухавіком або ўключэнне першаснага, што знаходзіцца ў салоне аўтамабіля, і колер жоўты мне сумнеўна, што гэта прычына, а не харчавання ппкп і можна?
-
добры дзень, іосіф слухай, але да раз'ем obd прыходзяць 12В??
-
вы таксама, таму што, калі мне дыягназ, што я ведаю на тармазная сістэма abs мне прыходзіць у блок кіравання, спакойна і тады дыягназ асвятляе так што я думаю, бог
-
кропкі харчавання 2 G2 і H2 зараз не памятаю, калі павінны быць пададзеныя ўсе 2 або няма.
перачытваючы, ты сказаў, што вентылятар застаецца уключаным, так мала жыцця ў ecu ce яшчэ....можа быць, вы і толькі беспарадак, megane дзіўныя.....
-
ну тады шанцы ёсць на маю думку :
1. як ты сказаў, можа не хапае харчавання на ECU рухавіка.
2. ecu пайшла!
3. праверце, калі прыходзіць напружанне з эбу.
для дыягностыкі дастаткова К-лініі ў выпадку, калі вы можаце падаць на стэнд і падключыце адаптар 3-кантактны, каб убачыць, калі вы падлучаецеся, і трохі спартанскі, але і спроба.
я спытаў, а з сёння на заўтра?....і колькі разоў...
.
У любым выпадку, калі дыягназ асвятляе 12v ёсць.
-
прывітанне MustangGT харчаванне на obd ёсць, а таму, што мне зрабіць дыягностыку на ўсе іншыя сістэмы, акрамя як на эбу, на жаль, у мяне няма магчымасці карміць ecu да школы. і для таго, каб вентылятар застаецца уключаным заўсёды, нават з выключаным запальваннем без ключа, не выключыцца, пакуль вы не адключыце кабель вентылятара або батарэі і праўда megane, крыху дзіўныя, але гэта і ў першы раз, што-то падобнае, калі не будзе хапаць харчавання на ecu, што я павінен праверыць? я растлумачу, дзе праходзіць харчаванне прыходзіць з эбу(засцерагальнікі, рэле), таму што я праверыў і засцерагальнік на 5А, і гэта нармальна ж для рэле кіравання рухавіком дадзеныя я ўзяў з autodaxxxx
-
факт, што я не магу размясціць схему распиновка ecu, таму што я не мог бачыць яго тут, з-за таго, што вы зарэгістраваныя, як пачатковец.
З пошуку ў інтэрнэце вы павінны знайсці яго лёгка.
як я патлумачыў, што ecu з 2 кропкамі харчавання....але я не памятаю, калі кормяць усе і 2 з таго ж засцерагальніка.
той факт, што калі вентылятар-то азначае, што ў частцы харчавання, недахоп, па-відаць, sprogrammata......але я не магу табе даць ўпэўненасці і складана тут.
Варта кантролер на раздыме ecu, калі ў кропках G2 і H2, калі ёсць 12 вольт.
Калі і так, і ўсё астатняе ок, трэба паспрабаваць перапраграмаваць.
Гэта не першы раз, калі я знаходжуся з ecu з e2p пашкоджаныя або flash, якія губляюць праграмавання.
Прычыны могуць быць розныя, я не хачу паглыбляцца занадта у адваротным выпадку вы ствараеце блытаніну.
Я scodificata толькі адзін з тых, і з **** вельмі туга менавіта таму, што яны машыны, дэталі, электроніка, нестабільнай і вельмі пяшчотная.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума