Прывітанне ўсім. Хто-небудзь з вас зрабіў ужо досвед працы з no lift shift і launch control? і як апрацаваць яго з дапамогай titanium.
Прывітанне ўсім. Хто-небудзь з вас зрабіў ужо досвед працы з no lift shift і launch control? і як апрацаваць яго з дапамогай titanium.
Прывітанне, паглядзіце, што гэта раздзел, дзе размясціць адказы....не для таго, каб задаваць пытанні. Глядзіце, калі вы можаце рухацца, калі няма ён пачынае забруджваць гэты новы раздзел.
змяніць назву і перанесці абмеркаванне ў раздзел падыходзіць,у любым выпадку, мы ўжо робім гэта змяненне.
Апошні раз рэдагавалася admin; 11-02-2016 да 18:26
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
я вельмі зацікаўлены ў no lift shift на med17 !!
але гэта разбурыць што-то, адключаючы ток у гэтым выпадку?
да каму я магу звярнуцца, каб атрымаць гэта рашэнне?
Дазваляе перамыкаць перадачы, не здавацца паскаральнік..
Для таго, каб фракцыя змянілася ecu рэжа ток на рухавік і адбываецца змяненне ў больш хуткі спосаб..як з dsg(улічваючы, што мы гаворым аб групе vag), што з ручной каробкай перадач..
Доўга ісці з гэтай сістэмы,асабліва з каталізатарамі крычы несгоревшего бензіну, які прыходзіць у кэт ламае іх..
Карэн металічных самы мінімум...
Добры дзень, чытала ваш пост і ў мяне ўзнікла пытанне наконт гэтага крыху не па Тэме, улічваючы тое, што я кажу пра гурт' Fiat. Я спадзяюся, што манро ці хто-то іншы падрыхтаваў ведаеш і хочуць, перш за ўсё, адказаць. Мой пытанне заключаецца ў наступным : у delta 1.6 з кандыцыянерам, адліванымі дыскамі і рабатызаваных каробкай,калі я трымаю яго ўніз, пры пераключэнні рухавік усё роўна не набірае абароты, у тую долю часу( мае no lift shift серыі з-за курсу? ),адзначыўшы, аднак, калі супастаўляецца, што ў некаторых умовах рухавік паміж заменамі, а іншы можа падняцца абаротаў сустракаю аўтамабіль, які sfrizionamento на некалькі імгненняў.Серыі гэтага не адбудзецца. Дык вось пытанне :з чаго нараджаецца гэтая sfrizionamento? Экю, гэтая "функцыя" no lift shift і ідзе пристрелять? Ці гэта блок кіравання каробкай перадач, які апрацоўвае гэта? Мне вельмі цікава ведаць.