Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Германія
    Паведамленні
    256

info на no lift shift на med17 групы vag

Прывітанне ўсім. Хто-небудзь з вас зрабіў ужо досвед працы з no lift shift і launch control? і як апрацаваць яго з дапамогай titanium.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прывітанне, паглядзіце, што гэта раздзел, дзе размясціць адказы....не для таго, каб задаваць пытанні. Глядзіце, калі вы можаце рухацца, калі няма ён пачынае забруджваць гэты новы раздзел.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    змяніць назву і перанесці абмеркаванне ў раздзел падыходзіць,у любым выпадку, мы ўжо робім гэта змяненне.
    Апошні раз рэдагавалася admin; 11-02-2016 да 18:26
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    25
    я вельмі зацікаўлены ў no lift shift на med17 !!
    але гэта разбурыць што-то, адключаючы ток у гэтым выпадку?
    да каму я магу звярнуцца, каб атрымаць гэта рашэнне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede87 Visualizza Messaggio
    я вельмі зацікаўлены ў no lift shift на med17 !!
    але гэта разбурыць што-то, адключаючы ток у гэтым выпадку?
    да каму я магу звярнуцца, каб атрымаць гэта рашэнне?
    Звяжыцеся з сэрвіс онлайн-форуме, і ты спакойны. Для таго каб звязаць цікаўнасць, што будзе, таму што для мяне гэта невядома, па меншай меры, з такім імем

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Дазваляе перамыкаць перадачы, не здавацца паскаральнік..
    Для таго, каб фракцыя змянілася ecu рэжа ток на рухавік і адбываецца змяненне ў больш хуткі спосаб..як з dsg(улічваючы, што мы гаворым аб групе vag), што з ручной каробкай перадач..
    Доўга ісці з гэтай сістэмы,асабліва з каталізатарамі крычы несгоревшего бензіну, які прыходзіць у кэт ламае іх..
    Карэн металічных самы мінімум...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Добры дзень, чытала ваш пост і ў мяне ўзнікла пытанне наконт гэтага крыху не па Тэме, улічваючы тое, што я кажу пра гурт' Fiat. Я спадзяюся, што манро ці хто-то іншы падрыхтаваў ведаеш і хочуць, перш за ўсё, адказаць. Мой пытанне заключаецца ў наступным : у delta 1.6 з кандыцыянерам, адліванымі дыскамі і рабатызаваных каробкай,калі я трымаю яго ўніз, пры пераключэнні рухавік усё роўна не набірае абароты, у тую долю часу( мае no lift shift серыі з-за курсу? ),адзначыўшы, аднак, калі супастаўляецца, што ў некаторых умовах рухавік паміж заменамі, а іншы можа падняцца абаротаў сустракаю аўтамабіль, які sfrizionamento на некалькі імгненняў.Серыі гэтага не адбудзецца. Дык вось пытанне :з чаго нараджаецца гэтая sfrizionamento? Экю, гэтая "функцыя" no lift shift і ідзе пристрелять? Ці гэта блок кіравання каробкай перадач, які апрацоўвае гэта? Мне вельмі цікава ведаць.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •