Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149

Ford kuga не заводзіцца з стартара....толькі ў штуршок!!!

Праўда зламаеш****....у мяне ёсць ford kuga 2.0 td 103kw...не заводзіцца са стартара. Але штуршок у бок у адно імгненне. Я dtc p0087...недастатковае ціск паліва...што вы думаеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149
    Я хацеў удакладніць, што..чысты бак...паліўны фільтр памяняў...дызельнага паліва на фарсункі ок....
    Egr чысціць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў riox80 Visualizza Messaggio
    Праўда зламаеш****....у мяне ёсць ford kuga 2.0 td 103kw...не заводзіцца са стартара. Але штуршок у бок у адно імгненне. Я dtc p0087...недастатковае ціск паліва...што вы думаеце?
    Прывітанне riox не ведаю, калі гэта можа дапамагчы, але ў мяне быў выпадак ідэнтычны месяцаў таму.
    Хоць іншую машыну і на бензін.
    Дзіда ypslon сланяня з iaw6f.
    Гэта быў датчык абаротаў таксама пад тон да мінімуму, і калі заводзіўся вентылятар выключаецца.
    У мяне dtc такога, што паказвала на бензапомпа.

У вашым выпадку я не ведаю, але,калі ў вас невялікае ціск, не павінен мець, як мінімум, скарэктаваць.
    Спадзяюся, вам дапаможа мой вопыт падобны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне riox у мяне было шмат падобных выпадкаў на jtd і multijet 1.9 і ў тым выпадку, калі ў мяне дрэннае ціск ў Рампы пры запуску,штурхаючы аўтамабіль заводзіўся ў адно імгненне. Праблема была ў рэгулятары ціску ў Рампы, што ён пашкоджаны ў гадзіну і страты ціску. Можа быць у вас аналагічная праблема. Ты праверыў? Prex ў стадыі пуску падымаецца дастаткова? Калі ў вас узніклі праблемы prex вы можаце таксама мець фарсунак, якія адмаўляюцца празмерна..***** інс з кантраляваць ціск і дайце нам ведаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Дадам, праверце смецце з фарсунак..
    калі ёсць перавышэнне обратки ў Рампы не можа даць неабходнае ціск і, такім чынам, вяртае nsufficiente ціску дызельнага паліва
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149
    Для таго, каб рэгулятар ціску на ўвазе датчык, які знаходзіцца на рампы? Калі гэта тое, я ўжо змяніў. У любым выпадку, як толькі я магу зняць фарсункі, падключыць іх па-за і вакол рухавіка....паглядзець, калі пырскае ў момант запальвання....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў riox80 Visualizza Messaggio
    Для таго, каб рэгулятар ціску на ўвазе датчык, які знаходзіцца на рампы? Калі гэта тое, я ўжо змяніў. У любым выпадку, як толькі я магу зняць фарсункі, падключыць іх па-за і вакол рухавіка....паглядзець, калі пырскае ў момант запальвання....
    Не трэба разабраць, адлучыць адходы і праверкі, калі адзін ці больш лішак разліву
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Рэгулятар усталяваны на помпе высокага prex. У любым выпадку зрабіце спачатку дыягностыку, і адзначае, ціск у стартар

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    На рампы датчык ціску..
    Праверыць на дыягностыцы, ціск паліва, калі ён спрабуе прывесці ў рух..
    Трэба зрабіць мінімум 300bar, калі да гэтага не дойдзе ціску трэба шукаць прычыны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149
    Абнаўлення.....я зняў інжэктар і д я па ўсім свеце аддаюць рэшткавую руль.....я заўважыў, што ў момант пуску рухавіка не пырскае......мне прыйшлі сумневы, праверце напружанне.....хто-небудзь ведае дакладна, у 2 драты, якое напружанне прыходзіць? Грац хлопцы

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •