Праўда зламаеш****....у мяне ёсць ford kuga 2.0 td 103kw...не заводзіцца са стартара. Але штуршок у бок у адно імгненне. Я dtc p0087...недастатковае ціск паліва...што вы думаеце?
Праўда зламаеш****....у мяне ёсць ford kuga 2.0 td 103kw...не заводзіцца са стартара. Але штуршок у бок у адно імгненне. Я dtc p0087...недастатковае ціск паліва...што вы думаеце?
Я хацеў удакладніць, што..чысты бак...паліўны фільтр памяняў...дызельнага паліва на фарсункі ок....
Egr чысціць....
Прывітанне riox не ведаю, калі гэта можа дапамагчы, але ў мяне быў выпадак ідэнтычны месяцаў таму.
Хоць іншую машыну і на бензін.
Дзіда ypslon сланяня з iaw6f.
Гэта быў датчык абаротаў таксама пад тон да мінімуму, і калі заводзіўся вентылятар выключаецца.
У мяне dtc такога, што паказвала на бензапомпа.
У вашым выпадку я не ведаю, але,калі ў вас невялікае ціск, не павінен мець, як мінімум, скарэктаваць.
Спадзяюся, вам дапаможа мой вопыт падобны
Прывітанне riox у мяне было шмат падобных выпадкаў на jtd і multijet 1.9 і ў тым выпадку, калі ў мяне дрэннае ціск ў Рампы пры запуску,штурхаючы аўтамабіль заводзіўся ў адно імгненне. Праблема была ў рэгулятары ціску ў Рампы, што ён пашкоджаны ў гадзіну і страты ціску. Можа быць у вас аналагічная праблема. Ты праверыў? Prex ў стадыі пуску падымаецца дастаткова? Калі ў вас узніклі праблемы prex вы можаце таксама мець фарсунак, якія адмаўляюцца празмерна..***** інс з кантраляваць ціск і дайце нам ведаць
Дадам, праверце смецце з фарсунак..
калі ёсць перавышэнне обратки ў Рампы не можа даць неабходнае ціск і, такім чынам, вяртае nsufficiente ціску дызельнага паліва
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Для таго, каб рэгулятар ціску на ўвазе датчык, які знаходзіцца на рампы? Калі гэта тое, я ўжо змяніў. У любым выпадку, як толькі я магу зняць фарсункі, падключыць іх па-за і вакол рухавіка....паглядзець, калі пырскае ў момант запальвання....
Рэгулятар усталяваны на помпе высокага prex. У любым выпадку зрабіце спачатку дыягностыку, і адзначае, ціск у стартар
На рампы датчык ціску..
Праверыць на дыягностыцы, ціск паліва, калі ён спрабуе прывесці ў рух..
Трэба зрабіць мінімум 300bar, калі да гэтага не дойдзе ціску трэба шукаць прычыны.
Абнаўлення.....я зняў інжэктар і д я па ўсім свеце аддаюць рэшткавую руль.....я заўважыў, што ў момант пуску рухавіка не пырскае......мне прыйшлі сумневы, праверце напружанне.....хто-небудзь ведае дакладна, у 2 драты, якое напружанне прыходзіць? Грац хлопцы