Вынікі з 1 па 10 з 10

Абмеркаванне: Doblo 1.9 d 2001

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105

Doblo 1.9 d 2001

Прывітанне, хлопцы, я на гэты doblò, што кажа "праверыць становішча ротара P0252".
    Машына выключалася ў халодны і цёплы, і быў не ў стане вытрымаць мінімум.
    Я памяняў помпа высокага ціску, цяпер аўтамабіль добра і вытрымлівае мінімум.
    Адзінае, што часам да вылету застаецца кантрольная лямпа рухавіка і свечак напальвання гарыць і аўто не разганяецца.
    Калі я выключаю машыну і рушыць паскарэнне дэфект знікае. Хто-то можа дапамагчы?
    загадзя дзякуй ўсім

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    26
    Помпа высокага ціску на' doblo 1900 дызель мяне не атрымліваецца.завод bosch або Лукі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Marcuc Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, я на гэты doblò, што кажа "праверыць становішча ротара P0252".
    Машына выключалася ў халодны і цёплы, і быў не ў стане вытрымаць мінімум.
    Я памяняў помпа высокага ціску, цяпер аўтамабіль добра і вытрымлівае мінімум.
    Адзінае, што часам да вылету застаецца кантрольная лямпа рухавіка і свечак напальвання гарыць і аўто не разганяецца.
    Калі я выключаю машыну і рушыць паскарэнне дэфект знікае. Хто-то можа дапамагчы?
    загадзя дзякуй ўсім
    прывітанне marcuc але памылка знікла пасля замены помпы?....помпа і выкарыстоўваецца, і капітальны рамонт?
    Я не хачу, што ты-то злы жарт новы помпа ap.
    Калі ў цябе гарыць ты павінен таксама мець DTC тэарэтычна.

Я разгледжу помпа....сумняваюся, што ён працуе ў доўг.
    Я ведаю, хто дурны, каб спытаць, але часам вы не думаеце.
    ты выдаліў перад усе коды няспраўнасцяў і паглядзець, які ўзнікае?
    Для таго, каб вопыт ніколі не дае ўпэўненасці на першым DTC, што я чытаю....вароты і чакаю, што вы riprensenti праблема, таму што не ведаеш, і таго, новы або стары....вельмі часта бывае, што некаторыя машыны робяць працу на аўто і "забываюць" сцерці DTC, якія захоўваюцца, нават калі праблема не будзе вырашана.
    Стой ды слухай каго-то іншага.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    і праблема, якая існуе на завод лукас, як правіла, з'яўляецца помпа.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    і праблема, якая існуе на завод лукас, як правіла, з'яўляецца помпа.
    згодны.....помпа і няспраўны, звычайна, калі купляюцца запчасткі гэтага тыпу, і ўсё лепш і лепш,у вашым выпадку,каб праверыць помпа pompista.

сцірае ўсе коды няспраўнасцяў і маніторынгу з самапісца, калі вы з'яўляецеся яго ўладальнікам,....калі загараюцца светлавыя індыкатары павінны быць таксама DTC.

калі законы вакол ugoboss, так і сярод больш вопытных, што знойдзеш....ад прамой.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    прывітанне, хлопцы, дзякуй, што адказалі на мой запыт. У любым выпадку гэта завод лукас і помпа, які ў мяне усталяваны капітальна. dtc, іх я выдаліў, перш чым пачаць мяняць помпа і паўторна пры першым ўводзе ў дзеянне помпа, капітальны рамонт. Цяпер машына ідзе і не resen памылку.
    Адбываецца толькі ў рух без accelerla. код dtc складаецца ў тым, што я напісаў вышэй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Праверце вельмі старанна прыступкі помпы..
    На pratola serra атмасферны, з помпай Лукас зразумеў, што нават з спасылкамі усе сталі ў той момант, нацягні рэмень "крадзе сродкі зуб" на грм(я на 2-3 градусы, а гэта не мала) лепш пераканацца з дапамогай спецыяльнага абсталявання..
    Калі фазы газаразмеркавання, з'яўляецца OK праверце датчык іголкі ў інжэктар відэлец з провадам і праверце бесперапыннасць ў ым датчыка..
    Калі ў цябе няма значэння, трэба сабраць новы інжэктар з датчыкам...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Праверце вельмі старанна прыступкі помпы..
    На pratola serra атмасферны, з помпай Лукас зразумеў, што нават з спасылкамі усе сталі ў той момант, нацягні рэмень "крадзе сродкі зуб" на грм(я на 2-3 градусы, а гэта не мала) лепш пераканацца з дапамогай спецыяльнага абсталявання..
    Калі фазы газаразмеркавання, з'яўляецца OK праверце датчык іголкі ў інжэктар відэлец з провадам і праверце бесперапыннасць ў ым датчыка..
    Калі ў цябе няма значэння, трэба сабраць новы інжэктар з датчыкам...

рэмень я з тугі шкіў помпы блакуецца з дапамогай адмысловых нітаў. адзін ідзе ўшрубоўваецца ў галоўку блока цыліндраў, а іншы ідзе да зафіксаваць шкіў на стадыі з помпай. я заяўляю сказаць, што я павінен быў прадбачыць трохі, улічваючы, што з этапу арыгінальная машына з цяжкасцю, пачынаючы, і гэта было "адкладзена". вы кажаце, што можа залежаць ад інжэктара?
    гэтыя дні ў мяне машына заўсёды са мной, і калі б не паскарэнне на старце аўтамабіль цяжка пачынаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jan 2017
    Паведамленні
    6
    Citazione Першапачаткова Напісаў Marcuc Visualizza Messaggio
    рэмень я з тугі шкіў помпы блакуецца з дапамогай адмысловых нітаў. адзін ідзе ўшрубоўваецца ў галоўку блока цыліндраў, а іншы ідзе да зафіксаваць шкіў на стадыі з помпай. я заяўляю сказаць, што я павінен быў прадбачыць трохі, улічваючы, што з этапу арыгінальная машына з цяжкасцю, пачынаючы, і гэта было "адкладзена". вы кажаце, што можа залежаць ад інжэктара?
    гэтыя дні ў мяне машына заўсёды са мной, і калі б не паскарэнне на старце аўтамабіль цяжка пачынаць
    Я загадзя, магчыма, трохі занадта?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Ты затрымаўся помпа з ніта, але, каленчатага вала і распредвала былі вольныя рухацца..
    Пакладзеце дакладных спасылак дрэў вы ўбачыце, што бон зможаш паставіць балты ўчастка/блок..

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •