Вынікі з 1 па 5 з 5
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207

адлучыце акумулятар smart four four для цэнтралізаванага рамонту

Прывітанне ўсім.
    У мяне здзіўленне з smart four four дызель 2006 года з ручной каробкай перадач, што мне трэба схадзіць, каб зрабіць рамонт на цэнтралізаванае.

праблема ў пытанні, а што ў дыягназе не маюць памылак, але калі вы націснеце на кнопку ключа, каб адкрыць або зачыніць замак пстрычкі, 2 рэле, калі адзін я, думаю, дзвярэй і іншы капот.

Я ўжо знайшоў праблему, але, вядома, для таго, каб разабраць усе і праверыць на няспраўнасці і адрамантаваць яго трэба адлучыць акумулятар.

Мне было цікава, калі, адлучыць акумулятар і павесіў трубку, я магу знайсці з той жа праблемай, што і з акпп, і як часта, і неабходна паўтарыць выраўноўванне.

Гэта з ручной каробкай перадач, мне было цікава, калі я не знайду з нейкай падобнай праблемай.

Я вярнуся да тых, хто мае больш вопыту відаць, што гэта не ніколі не зрабіў гэта, маючы невялікі вопыт, я апрацаваў якой-то мэрсэдэс, які я чакаў падобных праблем, але, на шчасце, усё прайшло добра.

я дзякую тых, хто могуць даць адказ, таму што калі б не абсталяванне, не яго дотыку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Добры дзень, праблема выраўноўвання абмен адбываецца, відавочна, толькі на акпп і не заўсёды...наколькі я ведаю, не павінна быць праблем,я працавала з Smart forfour я адключыў батарэі і не памятаю, каб ніколі не было сумна...для бяспекі, пачакайце некалькі іншы адказ, але я б сказаў, ісці ціха

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Добры дзень, іосіф, дзякуй вам за адказ.
    Я зрабіў некаторыя даследаванні, і здаецца, што некалькі разоў, калі зразумелі, што губляюць выраўноўванне карціны.
    На самай справе, перш чым прыступіць, я хацеў бы растлумачыць гэта.
    Калі я павінен мець гэта няшчасце я павінен ведаць, як рухацца.
    Я ніколі не вернуты электроннае прылада адрамантаваць або nelke тых жа ўмовах, з якімі
    я і прыбыў.
    Для версій з аўтаматычнай каробкай перадач я ведаў, што часам здараецца, і менавіта мне цікава
    Калі ж з гэтыя.
    І мой залаты шанец....калі вырашыць гэтую праблему, я атрымаю працу ў ракі, і ў гэты момант вы
    таму на сур'ёзны крок у інвестыцыі вышэй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Калі вы можаце быць карысныя, я іх зрабіў некалькі, і ў мяне не было гэтых праблем Можа быць.. **** але пакуль няма ніякіх праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    ок, дзякуй за дапамогу ў любым выпадку гэтай раніцай я пайшоў, каб забраць яго і не ўзяў, таму што гэта не ўваходзіць у дыягностыку, не паступае ток да разеткі і трохі я чакаў.

так што забраць на наступным тыдні, таму што мне трэба час, каб разабраць усе.

буду трымаць вас у курсе, як толькі знайду няспраўнасць або, калі ў мяне будуць праблемы.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •