Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 40

Абмеркаванне: Карта Лямбда-EDC16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183

Карта Лямбда-EDC16

калі ёсць хто-то, жуючы хлеб і funktionsrahmen я, я, вы ведаеце, растлумачыць, як ніколі, у EDC16 (я кажу пра фіят/альфа і г. д.), знаходзяцца значэння лямбда-высокім IQ, якія прыбываюць у 1.1 (у некаторых нават 1.03), што хацеў сказаць, так што AFR 15.5, у той час як у EDC15 на smoke map былі ПРЫКЛАДНА каля 70 па 1000 мг паветра, што калі перавесці ў мг выходзіць каля 17.5:1, як AFR?

я з таго, што я зразумеў, значэння карт, лямбда-вылічаюцца адносіны мг паветра ў мм, дызельнага паліва (няправільна), для гэтага выходзяць AFR ілжыва нізкім.
    але мне здаецца, памылка настолькі грубая, не ўлічваць змяненне шчыльнасці дызельнага паліва па параўнанні з тэмп, што я не магу гэта растлумачыць.

хто-то калі-небудзь паклаў прыгожы wideband, каб зразумець, ці супадаюць яны?

Graaazie

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Citazione Першапачаткова Напісаў lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    ПРЫКЛАДНА каля 70 па 1000 мг паветра, што калі перавесці ў мг выходзіць каля 17.5:1, як AFR?
    EDIT: для дакладнасці 70.47 на 1050 (я гляджу на 147 1.9..)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    калі вы бачыце файл 159 2.4 ёсць значэнне ніжэй 0,8

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Ну, але не ў зоне максімальны IQ, я спадзяюся? у некаторых раёнах трэба таксама ўлічваць EGR, я думаю...

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    1050 мг паветра - 3750 абаротаў у хвіліну

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я лічу, што для таго, каб зрабіць працу, пакуль пасля завяршэння карту і разблакаваць lim iq са значэннем хацеў, трэба зрабіць лог з карты лямбда больш за 1, а выправіць потым у залежнасці ад значэнняў ложка ў раёнах з занадта шмат ці мала iq

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Mah, калі калі-0.8, мне здаецца, абсурдна пакласці ў 1. калі не высветліць, што з карты лямбда ПАЛІЦЬ (я сумняваюся).

гэта таксама дакладна, што карта, верагодна, мае IQ абмежаваных ад іншых частак, так што, магчыма, не часта быць абмежавана з-за лямбда.

Даволі дзіўная, аднак, рэч!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Галоўнае адрозненне заключаецца ў тым, як працуюць ECU..
    У edc15 ўвесь алгарытм разліку і ў залежнасці ад колькасці дызельнага паліва, так што карту дыму і ўшчыльненне ў першасным разглядзе..
    У edc16 працэсар заснаваныя усе разлікі ў залежнасці ад круціць моманту..
    Карты лямбда, у асноўным, мадэлююцца і ўзяў у разлік працэсар у асноўным для пытанняў, звязаных з прыладай прадухілення забруджвання..
    У факце, калі вы выдаліце maf на гэтых ecu працэсар працягвае працаваць, абапіраючыся на іншыя карты..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    .... без maf працаваць у speed density мяркую? але не ў гэтым быў мой пытанне XD

тое, што я не разумею, чаму я не "вярнуцца" рахункі паміж паветрам і дызельнага паліва, ёсць і іншыя параметры, якія эбу прымяняе значэння, што напісана ў карты лямбда, па-твойму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    для стехиометрического вы павінны выкарыстоўваць вага паветра і вага паліва, а не аб'ём. У ****llo хіміі гэта так, тое, што лёгка вылічыць эбу не ведаю

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •