Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: Разгляду ў тэрмін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279

Разгляду ў тэрмін

Добрай раніцы форум,так як на днях мяне заканчваецца тэрмін разгляду ў мяне ёсць сумневы на яго зыход!!!!!
    Практычна блок кіравання не больш чым арыгінальны і на панэлі прыбораў паказвае мне памылку code,падушка бяспекі,і кантрольная лямпа рухавіка,можа прайсці дапрацоўку?! Робяць гісторыі?!?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Як правіла, для кантрольныя лямпы гараць на панэлі, esp, падушкі бяспекі або abs робяць апавяданні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прывітанне errecinque....мы павінны выправіць тыя індыкатары, з майго боку яна злучаецца з рухавіком і вы не можаце адмовіцца.

на клио у маёй спадарожніцы, яны не прайшлі праверку ў першы раз, таму што ў мяне лямпа падушкі бяспекі гарыць, у мяне датчык сутыкнення не працуе, і яны зрабілі мне шмат праблем.

я спрабаваў у нейкі іншы цэнтр, рэдакцыя ж самае.

Што тычыцца індыкатар code, ок не могуць цябе праблемы, я ведаю, для рашэння іншых, і робіце вы, што ўсё, што тычыцца бяспекі, як тормазы пярэднія і заднія, падушкі бяспекі, выхлапная,рухавік і падвеска ў парадку.
    Тут не праводзяць капітальны рамонт, калі, напрыклад, у мяне навушнікі зламаныя, суставы або падвескі або.

для таго, каб кантрольная лямпа рухавіка вырашыць праблему або выкарыстоўвайце dtc remover для адключэння.

для таго, каб падушкі бяспекі не ведаю, што машыны для але я вырашыў на дадзены момант імітуючы датчык сутыкнення для таго, каб вы не былі DTC.

У выпадку, калі датчыкі сутыкнення clio мне і проста рэзістар 100hom затым я замовіў і замяніў.

Я кажу табе таксама, што не ёсць інфармацыя аб тым, што павінна быць на месцы або няма, таму што кожны тут дзейнічаюць правілы, як здаецца, або, калі яны вынаходзяць новыя і, на жаль, яны вырашылі, хоць бы, што не знайсьці душы, pia, што ёсць у кроках вышэй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    я няправільна пост быў для frenk85

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    залежыць трохі ад майстэрні ў майстэрню, нават калі яны сталі больш строгімі з новымі правіламі ўключана камера і г. д... і г. д.. я бачыў праціснуць аўтамабіль з кантрольныя лямпы гараць, як abs, падушкі бяспекі не сказаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    гаворка, і што ў гэтай дзюры горада, дзе яшчэ мала жыве большасць невуцкіх людзей з вялікімі комплексамі непаўнавартасьці і, такім чынам, у адпаведнасці з якім ты ідзеш па іх думку, яны маюць права вырашаць, калі перайсці або няма, і гэта прымушае мяне inc....кароль і не мала.

Тут ведаюць усе, і я ўсіх юрыстаў і экспертаў па правілах, а цябе сякуць...p таа і робяць тое, што захачу!.....Калі, аднак, перайсці з і знаёмых і сяброў, то і зусім іншае, цябе праходзяць, нават калі ты бярэш яе ў штуршок!.

Яны выскокваюць з правіламі неіснуючыя або вынаходзяць новыя, я згодны з правіламі без выключэння, каб ніхто, павінны выконвацца не таму, што так доўга для але для таго, каб пытанне бяспекі, і яны ў поўнай згодзе.

Але з майго боку, і што-то жудаснае.

у рэшце рэшт, я думаю, што" ды добра, гэта я, што я задаю няправільны шлях, я раблю тое, што мне не трэба і па гэтым паводзяць сябе так", але калі-то чуў іншыя водгукі, ідэнтычных або горш, то не больш чалавека, але менавіта іх str....цзы!

Краіна адстой!!!....мне сорамна часам, што італьянскі і, што яшчэ горш-сарды!!!!......на шчасце, усё не так!

Ніколі ніколі ніколі не пайду на перавагі кліента, я заўсёды быў бесстароннім пры ўсім прапаную тое ж самае, служачы ў той жа спосаб ўсё....тут і рэчы, абсурд!.

Ж самае, што для допуску на вадародзе, па ўсёй італіі робяць, у гэтай дзіркі горада няма!.....і незаконна!.....з розуму сысці!.

Калі ўвесь астатні свет пойдзе да электрычным, праз пару гадоў тут прыйдзем да idrogento, заўсёды, што вы не вернецеся на пару, або яшчэ горш з вагонамі!......горад М...............

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    Тут мы, на шчасце, яшчэ ёсць і вы маеце рацыю, не з усімі, але на пэўныя аспекты, з'яўляюцца абсурднымі, што я ніколі не разумеў, чаму не робяць CO ў грузавікі, якія рэдакцыя абавязаная кожны год, і нават калі яны робяць вялікую вечарыну нікога не хвалюе, і тады робяць гісторыю, калі ў мяне гэта крыху вышэй парога гэтыя рэчы, якія я не разумею

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •