-
ebc16 c8 альфа 156 jtd16v заблакаваная пасля ўводу kess v2 клон
прывітанне ўсім я пачатковец на форуме я з студзеня kess v2 клон з маркер, каб скінуць з j-link пасля 38/40 чытання/запісу.з студзеня я ўжо скінутыя ў 5 разоў больш ці менш 200 пісанняў і ніякіх праблем, але ўчора я паспрабаваў іншую карту, запіс скончылася, як звычайна, але машына не заводзіцца! павярнуўшы ключы, я заўважыў, што дызель помпа ў баку не ўключаецца і не загараецца кантрольная лямпа рухавіка, але гарыць лямпачка CODE.я паспрабаваў вярнуць арыгінальны файл, але нічога не робіць, нават не ведаеце, ці спрабавалі з recovery, але нічога не рабіць я таксама паспрабаваў multiecuscan, каб убачыць, калі ён даваў якой-то памылкі ў КОДЗЕ, але не распазнае ЭБУ, дайце мне руку, дзякуй
-
трэба вярнуць у школы, верагодна,
-
Паспрабуйце шмат разоў у recovery 30/50 раз, калі не атрымоўваецца перайсці bdm
-
не так, што вы даяце парады пачаткоўцам
што азначае выпрабаванне шмат разоў
у цяперашні час у ecu блок, каб няправільна праграмнага забеспячэння
павінен прачытаць у школе ў bdm, сапраўды, цяпер трэба проста напісаць яе ў bdm
і бескарысна што паспрабуйце адключыць батарэю, проста пошту мадэль, год і аб'ём ecu
і я ці іншыя выкладуць зыходны файл у bdm
b
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
у рашэнне з'яўляецца bdm,паспрабуйце адключыць акумулятар на некаторы час, а потым перапісаць
-
Прывітанне, можаце пісаць у bdm, але вы павінны мець файл-ложак у bdm, а не ў бд....
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Чытаць у Bdm, а затым паспрабуйце аднавіць яго з арыгіналам.
-
Дашліце Дадзеныя ecu SW і HW, Што Вы крок я файл у bdm ок
-
прывітанне, хлопцы, дзякуй усім за адказы!я паспрабаваў яшчэ раз сёння ўвечары батарэя была аддзеленая ад учора, але нічога.заўтра паспрабую з recovery настойваў, і калі не працуе, паспрабуйце ў BDM,той факт, што машына была ўжо супастаўляецца, так што арыгінал не магу, я нават у бд, у любым выпадку SW986 HW332 дзякуй
-
ты павінен быць больш дакладным hw sw мадэль ecu
файл я перадам
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума