Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702

Сумяшчальнасць блока Абмен паміж AlfaRomeo 147 і Opel Astra

Прывітанне ўсім..
    Я хацеў бы ведаць, калі ў вас ёсць арыгінальны скрынка перадач 5-ступеністая ў 147 937 120cv (8valvole) мадэль c530.5 у якасці замены можна ўсталяваць і 6-ступеністай скрынкай перадач ад opel astra 1.9 cdti, які павінен быць мадэлі CAMU160.
    На выгляд, здаецца, ідэнтычныя, за выключэннем "саўка", але для астатніх, паўтараю, выглядае ідэнтычна.
    Вы ведаеце, скажыце мне, калі мантуе або менш на Альфа ?
    Я ведаю, што я павінен сабраць c530.6, але не з'яўляецца лёгка даступным, і мець гэта пад рукой, спадзяюся, добра!
    Дзякуй тым, хто хоча даць пэўныя паказанні.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Змяняецца падшыпнік патрымай цягі з відэльцам і прывадны вал бок ўздоўж адзін фланец, а іншы тысячу зубы ўнутры дыферэнцыяла..

атакі носьбіта? Бу
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Змяняецца падшыпнік патрымай цягі з відэльцам і прывадны вал бок ўздоўж адзін фланец, а іншы тысячу зубы ўнутры дыферэнцыяла..

атакі носьбіта? Бу
    Дзякуй за адказ, сябар.. На выгляд выглядае вельмі падобна, але ў агрэгатарах, на гэтыя рэчы яшчэ не існуе.
    Дык колькі, вы кажаце, азначае, што вы не можаце (ці вы?) змяніць часткі сам сказаў, не я раблю, каперсы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Дзякуй за адказ, сябар.. На выгляд выглядае вельмі падобна, але ў агрэгатарах, на гэтыя рэчы яшчэ не існуе.
    Дык колькі, вы кажаце, азначае, што вы не можаце (ці вы?) змяніць часткі сам сказаў, не я раблю, каперсы...
    Я кажу, што табе патрэбныя абедзве скрынкі Перадач у разабраным для параўнання дастаткова дакладным, і калі ў вас таксама ёсць паўвосі і яшчэ лепш..
    калі б я быў упэўнены, я табе пісала ідзі спакойна!!
    але няма, я не магу быць відаць, што адзін цыліндр гідраўлічнага ўнутраны, а іншы знешні у дадатак да адрозненне ад прышчэпак прывадны вал доўгі, то кароткі, не памятаю, для мяне..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я кажу, што табе патрэбныя абедзве скрынкі Перадач у разабраным для параўнання дастаткова дакладным, і калі ў вас таксама ёсць паўвосі і яшчэ лепш..
    калі б я быў упэўнены, я табе пісала ідзі спакойна!!
    але няма, я не магу быць відаць, што адзін цыліндр гідраўлічнага ўнутраны, а іншы знешні у дадатак да адрозненне ад прышчэпак прывадны вал доўгі, то кароткі, не памятаю, для мяне..
    Вельмі спадзяюся на "ідзі ціха"
    Толькі я раблю параўнання я раскажу табе.. Час, што рыхтуюць счаплення rinf. і разбіраю ўсе.. Дзякуй за час

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    У м32 і адрозніваецца ад c530 мяняе атаку падтрымка ў м32 і вышэй у абмен на c530 падтрымка і пярэдняя і левая часткі аўтамабіля...
    І, дарэчы, м32 і ў абмен на какашкі, што вы заўсёды цяжка...
    Калі вы хочаце звышмагутная скрынка перадач для Alfa ідзі c530 6-ступеністая скрынка перадач 156 2.4 М-Джет 20 клапанаў..

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    У м32 і адрозніваецца ад c530 мяняе атаку падтрымка ў м32 і вышэй у абмен на c530 падтрымка і пярэдняя і левая часткі аўтамабіля...
    І, дарэчы, м32 і ў абмен на какашкі, што вы заўсёды цяжка...
    Калі вы хочаце звышмагутная скрынка перадач для Alfa ідзі c530 6-ступеністая скрынка перадач 156 2.4 М-Джет 20 клапанаў..
    ды я ведаю, што c530.6 лепш, але зараз бясплатна мне прыйшоў гэты.. як не сказаў.. гэта было хутчэй цікаўнасць, выгляд падабенства эстэтыкі.
    Дзякуй

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •