добры дзень, я ў пошуках дапамогі,я пачатковец, з кітайскага клона, што ў працэсе чытання ў 5 я па памылцы з файлам і адправіць у дом арыгінальны клон,я, ведаеце, сказаць, што гэта такое? дзякуй за прывітанне
добры дзень, я ў пошуках дапамогі,я пачатковец, з кітайскага клона, што ў працэсе чытання ў 5 я па памылцы з файлам і адправіць у дом арыгінальны клон,я, ведаеце, сказаць, што гэта такое? дзякуй за прывітанне
як я чытаў ????
у некалькіх словах і дае памылку, таму што абсталяванне не можа прачытаць усё тут,безумоўна, гаворка ідзе пеўнік клон і, на жаль, гэта цана, каб заплаціць з гэтых інструментаў 2 грошы і не чытае нічога і не трэба адпраўляць нікому нічога,гэта ўсяго толькі паведамленне, якое дасць арыгінальны праграміст.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
дзякуй за адказы ,вы можаце мне параіць, дзе браць прадукт, які працуе aad даступнай цане?
дзякуй, прывітанне
Прывітанне, што клон ты купіў? MPPS?
добры дзень, я купіў v 16 .0.1.8 практычна na патака
вядома, можа ты і мае рацыю ,але на момант 1200 8 клапанаў і на s4r 996 не працуе, хоць у спісе прывітанне
ці, можа быць, я памыляюся, я
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-10-2016 да 09:02
MPPS абмежавана, дзейнічае толькі на невялікі парк аўтамабіляў
прывітанне ,але тады аўтамабіль, матацыкл, што напісана ў іх служаць, каб зрабіць сцэну ?можа быць, не ўжываю правільныя крокі?