Вынікі з 1 па 5 з 5
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50

ford fiesta тып рухавіка FXJA DTC p0351 p0352

Усім прывітанне, хлопцы, я ўступіў на гэты аўтамабіль у майстэрні, што рухавік не запускаецца, не ідзе ток на свечкі на дыягностыцы ў мяне выявілі код няспраўнасці p0351 і p0352 ланцуг першаснай абмоткі шпулькі. На раз'ем шпулькі, што з'яўляецца 3pin прыходзіць толькі кропка і нічога для іншых 2. Блок кіравання нафіг сабачым........... Савет, як я магу дзейнічаць, калі я хачу замяніць з другога ужываны або scodifica, калі вы можаце зрабіць? (я заяўляю, што ніколі не здаралася на гэты тып машыны).
    Прывітанне і дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50
    Выбачайце, я забыўся напісаць, што я зрабіла тэст, з адным працуе, але нічога не зроблена.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50
    Выбачайце, я забыўся напісаць, што я зрабіў з іншы шпулькі, але нічога не зрабілі..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў rondella72 Visualizza Messaggio
    Выбачайце, я забыўся напісаць, што я зрабіў з іншы шпулькі, але нічога не зрабілі..........
    ты з'ява, ты зрабіў 3 паста аднолькавых з копіяй і клей ты прыбыў у 49 паведамленнях!!!!

больш за тое, што ваш профіль быў 1,856 наведванняў, што вы vip? хахаха проста я цябе не выганяць з хаты..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50
    Ніхто не робіць крок наперад, каб даць мне савет?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •