Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 28

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215

Памылка БЕСКАНТАКТАВЫМІ Fiat

Прывітанне,
    сёння я зрабіў адлюстраванне на Bravo 1.6 MJT ад 120cv
    2010 года. Машына ідзе добра, нават на 100% газу,
    але ён пайшоў у recovery амаль у абмежавальнік (5000) у дыягностыцы
    выйшла памылка: Памылка БЕСКАНТАКТАВЫМІ.
    Я хацеў бы ведаць, ад каго ён зрабіў адлюстраванняў на fiat рабілі выраўноўванне БЕСКОНТАКТНЫМИ або няма.
    Памылкі, звязаныя з: Turbo, Rail, MAP і г. д.
    там не было; толькі гэта "Памылка БЕСКАНТАКТАВЫМІ"

З павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прывітанне flamingsn3Ak3r, я не разумею, звязана з тым, што вы зрабілі, каб мець праблемы на боды.

але не можа быць замест таго, што гэтую памылку там ужо і цябе і збег??.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Аўто не было памылак у эбу, пасля таго як вы напісалі, замест таго, прысутнічалі звычайныя памылкі пры напісанні з Кесс.
    Асабіста я паглядзеў карту, і я забыўся пра абмежавальнік ў рампы, але аб чым не было паведамлена нічога пра rail.
    Карту з абмежавальнікам ўстаў яшчэ не была пастаўлена, але я хацеў бы ведаць, ці можа быць адна агульная памылка, пасля перапрызначэння fiat.

P. s.: тое, што ён прымусіў мяне думаць аб тым, што кліент паскардзіўся, што сістэма Blue&ME (да пераразмеркавання) перастаў працаваць, я не хачу, што б ён пайшоў на канфлікт, што-то

P. S. 2: проста з цікаўнасці я прынёс rail у 1750 на гэтай машыне, улічваючы, што носячы да 1900, аднак у дадатак да розныя абмежавальнікі ўстаноўлены на 1600 есць і іншыя абмежавальнікі устаноўлены больш высокія? так як я выявіў асобныя біты, якія прыбываюць у 1700/1720 і я не хацеў бы, што б нават тыя, якія не ідуць добра, з WinOLS я не пазначае іх як абмежавальнікі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    што тычыцца карты, я яшчэ не ў стане табе дапамагчы, я зрабіў мала, не ў адзіночку, і толькі бензін цяпер.
    што тычыцца проксі я зрабіць выраўноўванне ў гэты момант.
    папраў мяне, калі я памыляюся, ты адлюстравалі ecu рухавіка, праўда?....што я ведаю, гэта памылка, здараецца, у абмен на карціну або магнітола або калі цела мае якой-то праблемы.
    элементы кіравання, пра якіх ты кажаш, я на карце кіравання для рухавіка vs ecu рухавіка, праўда?....так што, як і магчыма, што ты з'явіўся на табліцы dtc частцы ecu рухавіка?
    ці гэта праблема ў табе і з'явіўся цяпер.
    і толькі канфлікт, якія вы можаце мець, і калі вы зменіце можа быць, боды без змены eeprom або напісаць у vim, то вы, што, калі б quiell'памылка, але не на ecu рухавіка.
    кажу з упэўненасцю, таму што адна з першых работ, толькі менавіта замена боды на pugeot.
    не прыняўшы пад увагу магчымыя кадавання па неспрактыкаванасці, машына ехала, але не працаваў ні tacchimetro не магнітола, гэта таму, што ў яго e2p там быў вім-іншаму, зрабіў выпраўленне ліквідуе prolblemi.
    я думаю, што ў вашым выпадку памылка бескантактавымі не турбавацца з тым, што я і пайшла ў абарону, з'яўляюцца sitemap насенне незалежных.
    зрабі масіў і паглядзець, калі вырашыце

на карту спытаеце ў які-небудзь спецыяліст, я, на жаль, я ведаю 0,00000001% супастаўлення.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Аўто не было памылак у эбу, пасля таго як вы напісалі, замест таго, прысутнічалі звычайныя памылкі пры напісанні з Кесс.
    Асабіста я паглядзеў карту, і я забыўся пра абмежавальнік ў рампы, але аб чым не было паведамлена нічога пра rail.
    Карту з абмежавальнікам ўстаў яшчэ не была пастаўлена, але я хацеў бы ведаць, ці можа быць адна агульная памылка, пасля перапрызначэння fiat.

P. s.: тое, што ён прымусіў мяне думаць аб тым, што кліент паскардзіўся, што сістэма Blue&ME (да пераразмеркавання) перастаў працаваць, я не хачу, што б ён пайшоў на канфлікт, што-то

P. S. 2: проста з цікаўнасці я прынёс rail у 1750 на гэтай машыне, улічваючы, што носячы да 1900, аднак у дадатак да розныя абмежавальнікі ўстаноўлены на 1600 есць і іншыя абмежавальнікі устаноўлены больш высокія? так як я выявіў асобныя біты, якія прыбываюць у 1700/1720 і я не хацеў бы, што б нават тыя, якія не ідуць добра, з WinOLS я не пазначае іх як абмежавальнікі.
    як ты можаш казаць, што носячы да 1900 бар, гэты помпа, калі мараць патрапіць туды.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    чаму б не паставіць новы арыгінал і паглядзець, калі вы зноў з'яўляецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    як ты можаш казаць, што носячы да 1900 бар, гэты помпа, калі мараць патрапіць туды.
    А уга.....пакладзеце на рэйку +5% і вы ўбачыце, што, верагодна, не вам recovery

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    А уга.....пакладзеце на рэйку +5% і вы ўбачыце, што, верагодна, не вам recovery
    так што, як я ўжо казаў, карта, рухавік, што, дэфект бескантактавымі ці ўжо была або з'явілася цяпер і гэта выкліча праблемы пазней.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    згодны я, у першую чаргу, паспрабуйце з файл у і пасля павялічыць rail ў звычайным рэжыме для астатніх, калі ваша праблема не ўхіленая, не хочаш наша меркаванне цябе не застаецца, што размяшчаць файл врі і mod, і пісаць праграміст выкарыстоўваецца.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    АБНАЎЛЕННЕ:

Пасля 1 тыдня на карту, у якой або ў recovery вышэй 3500, папярэджвае мяне
    што гэта ўваход у recovery ідзем так ціха.
    Збіраемся, каб убачыць на дыягностыцы была памылка "цвёрдых Часціц Прысутнічае", скінутыя памылкі
    ён спрабаваў зрабіць паварот і збіраецца, як ён кажа, правілы дарожнага руху, пасля таго, ні хвіліны вярнуўся.
    У той момант, мне было сказана, што рэгенерацыя планаванне было зроблена 1 месяц назад (напісана ад ўладальніка машыны па меры таго як паведамляецца на прыборнай панэлі)
    Тады я сказаў, што ў мяне не было, выдалены dpf, правільна, выкарыстоўваючы Раз, што на гэтых ECU я чытаў, што ўсё робіць правільна, я рэалізаваў яго змяненне ў маёй;
    памылка знікла, машына, гладкай ў раёне, дзе ў recovery.
    Для таго каб перагнаць парог recovery не паведамляецца ніякіх адхіленняў, але ў любым выпадку ў бяспецы, так як вышэй 3500 машына не едзе і не бярэ газ, правільна.
    Тады пад ваш савет я паспрабаваў панізіць Rail ў 1680, але праблема заўсёды, як звычайна.

У дыягностыцы, акрамя памылкі БЕСКАНТАКТАВЫМІ няма іншага.

Я цяпер на іншы пк, як толькі я магу пакласці файлы

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •