Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

першы вопыт з карту на вялікі крок, 75cv

Прывітанне ўсім, я змагаюся з аўтамабіль майго сябра, які ідзе больш ці менш, як segway...я кажу grande punto 1.3 mjt 75 конскіх сіл.Аўтамабіль вельмі павольна падымацца абароты,мае адтуліну пад 2500 абаротаў, каб затым падштурхнуць трохі. Я спрабаваў зрабіць карту, і я заяўляю, што на гэтыя marelli гэтага часу не разумею, як так,я чытаў шмат пастоў і ёсць шмат супярэчнасцяў. Я пачынаю разумець, "winols" але яны ўсё яшчэ далёка ад ўбачыць святло... мая праблема Ў тым, што пасля мод аўтамабіль мае палепшаную прадукцыйнасць, але не так, як я чакаў, магчыма, я прапусціў нейкі абмежавальнік або даў некалькі крокам (нават калі ў тэме ёсць карыстальнік сцвярджае, што ён быў з такім крокам, добрыя вынікі) я выдатна ведаю, што карта зробленая такім чынам яна дрэнная, але калі хто-то можа яго паглядзець, я быў бы рады прыняць крытыку. Я дапамагаю трохі з damos для пераўтварэння фактараў, нават калі вы ўсё яшчэ не разумею, што яшчэ вельмі шмат аб працы з winols.Прыкладаю файл врі і mod, дзякуй6F3PIHW04P3641PI90backupgrandep75cv_Flashmod.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Як вы ўжо ведаеце, аўтамабіль павінен быць добра ўжо ад гадзін, каб атрымаць выдатны вынік..так што калі ласка, праверце параметры MAF,MAP і г. д.

педаль ты закрануў таксама ў мінус можна выправіць,

Я пакінуў гэтыя карты: 089CEA,091548,09157 У,091610,09308 Ў
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй cinqueturbo ты заўсёды даступны,у любым выпадку аўтамабіль вам добра, але цяжкі ён вельмі павольны ў прыняцці абаротаў...то есць, як правіла, пусты дазавання пад 2500 абаротаў у хвіліну. Сёння ўвечары дам паглядзім на карты, якія ты пералічыў

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне cinqueturbo я, гледзячы на winols карты, які вы мне ласкава паказалі...некаторыя, здаецца, некаторыя абмежавальнікі ў функцыі тэмпературы іншыя функцыі абаротаў у хвіліну. Першая карта, што вы мне паказалі, я не мог зразумець d што гэта такое і дэйман кажуць аб "часу асноўнага ўпырску", але я не разумею, што ў мяне ў восі z і да чаго ставіцца... damos на гэтых картах пазначаны звесткі не,я параўнаў гэты файл з іншымі, і некаторыя з тых, што, здаецца, абмежавальнікі настроены на 12800 так адключаныя так? Не маглі б вы даць які-то рада, на гэтых картах?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Іосіф, я ніколі не пайду спаць, у нас заўтра з працы.. вы калі-небудзь параўноўвалі файл 105л. з?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Адчуў даўно з адзін прысутнічае ў базе дадзеных, але мне не даваў ні адзін кіроўца або быў пашкоджаны, не памятаю...я шукаю каго-то іншага. Але на пытанне, winols-гэта нармальна, што я не ад інфармацыі для гэтых карт? Я таксама паглядзеў на іншыя файлы, і дэйман гэта той, размешчаных на мунро на форуме.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    089CEA Фазы Ўпырску (8 motel)
    Cattura.jpg
    091548 Абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад абаротаў рухавіка
    09157A Абмежавальнік крутоўнага моманту на аснове курсу "Марш"
    091610 Абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці тэмпературы
    копію ад 105 л. з..

ліміт ecu для lim. пара і 12800 бескарысна ісці далей..
    калі ў вас ёсць іншыя пытанні, а таксама спытаць

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    дзякуй cinqueturbo, я пастаўлю адразу ў працу, на жаль, у мяне мала часу ў апошні час, але я буду старацца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    089CEA Фазы Ўпырску (8 motel)
    Cattura.jpg
    091548 Абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад абаротаў рухавіка
    09157A Абмежавальнік крутоўнага моманту на аснове курсу "Марш"
    091610 Абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці тэмпературы
    копію ад 105 л. з..

ліміт ecu для lim. пара і 12800 бескарысна ісці далей..
    калі ў вас ёсць іншыя пытанні, а таксама спытаць
    Прывітанне 5Т, але гэты праславуты ліміт на 12800. Растлумачце мне, што гэта звязана? Г. зн. абмежаванне скрыты, так што не рэдагуецца або напісана ў якой-то біт, і вы можаце падняць? Не тое, што мне трэба зрабіць, але мне цікава, калі тых, хто робіць які-то супер рухавік зменены на гэты запыт крутоўнага моманту. Можа быць, стаяць marelli і збіраюць ecu наладжвальныя?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Прывітанне 5Т, але гэты праславуты ліміт на 12800. Растлумачце мне, што гэта звязана? Г. зн. абмежаванне скрыты, так што не рэдагуецца або напісана ў якой-то біт, і вы можаце падняць? Не тое, што мне трэба зрабіць, але мне цікава, калі тых, хто робіць які-то супер рухавік зменены на гэты запыт крутоўнага моманту. Можа быць, стаяць marelli і збіраюць ecu наладжвальныя?
    Вопыт працы на стэндзе для выпрабаванні магутнасці.. ні паляпшэння, ні ў Л. з. ні ў НМ самай справе праблемы падчас запуску з дымнасць выхлапных газаў..

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •