Прывітанне ўсім, я змагаюся з аўтамабіль майго сябра, які ідзе больш ці менш, як segway...я кажу grande punto 1.3 mjt 75 конскіх сіл.Аўтамабіль вельмі павольна падымацца абароты,мае адтуліну пад 2500 абаротаў, каб затым падштурхнуць трохі. Я спрабаваў зрабіць карту, і я заяўляю, што на гэтыя marelli гэтага часу не разумею, як так,я чытаў шмат пастоў і ёсць шмат супярэчнасцяў. Я пачынаю разумець, "winols" але яны ўсё яшчэ далёка ад ўбачыць святло... мая праблема Ў тым, што пасля мод аўтамабіль мае палепшаную прадукцыйнасць, але не так, як я чакаў, магчыма, я прапусціў нейкі абмежавальнік або даў некалькі крокам (нават калі ў тэме ёсць карыстальнік сцвярджае, што ён быў з такім крокам, добрыя вынікі) я выдатна ведаю, што карта зробленая такім чынам яна дрэнная, але калі хто-то можа яго паглядзець, я быў бы рады прыняць крытыку. Я дапамагаю трохі з damos для пераўтварэння фактараў, нават калі вы ўсё яшчэ не разумею, што яшчэ вельмі шмат аб працы з winols.Прыкладаю файл врі і mod, дзякуй6F3PIHW04P3641PI90backupgrandep75cv_Flashmod.rar