Вынікі з 1 па 6 з 6
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    4

Код радыепрымача CC grunding

прывітанне ,
    я купіў smart выкарыстана мая дачка, і мы зразумелі толькі пасля таго, як автомагнитола не працуе, так як патрабуе код, што жанчына, якая прадала не мае.
    гэта старая мадэль, яшчэ з касеты, і не ведаю, як яшчэ зрабіць, каб яго аднавіць.
    у электрыкі, відавочна, ен параіў мне замяніць яго на іншы ... але мне шкада ... крыху рэтра, але мне piacebbe захаваць яго арыгінальны ...
    я знайшоў абмеркаванне на вашым форуме, калі ласка, калі есць хто-небудзь з вас можа мне дапамагчы...
    адпраўляю н серыі, якія я чытаю, за радые MC1200Y2011018. grunding

Я лічу, што ў любым выпадку адміністратар форуму павінны даць сваю згоду, каб кожны, хто хоча / можа мне дапамагчы, таму я прашу, калі ласка.

загадзя дзякую вас усіх.

лоры

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Прывітанне, я не думаю, што для вас, як можна атрымаць код аўтамагнітолы, улічваючы, што вы яшчэ нядаўна зарэгістраваны на форуме. Вы павінны прыняць удзел і атрымаць парог паведамленняў, каб спампаваць спампаваць і атрымаць коды, і многае іншае. Добры форум.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я не думаю, што яго легка аднавіць, так як, калі я не памыляюся, то для экстрапаляцыі code ce трэба чытаць працэсар, вы павінны пайсці ў аўтасалон smart!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    4
    Дзякуй, я рушыў услед вашаму радзе і звязаўся з дапамогу grunding. Проста серыйны MC1200Y2011018 grunding, праблема ў тым, што я папрасіў лічбы ... радые не варта нават траціны .... гэта было толькі, каб не зняць яго, нам спадабалася, нягледзячы на паштовыя ... але калі ніхто не можа дапамагчы мне, я скончу, каб зняць яго.
    усе роўна дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    4
    Дзякуй за адказ, хоць для мяне незразумела .... спампаваць спампаваць ?....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di domenik
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    турын
    Паведамленні
    83
    прывітанне lo13 не проста зарэгістравацца на форуме вы павінны з'яўляцца і дасягнула 80 паведамленняў вы можаце папрасіць коды etc прадугледжваюць правілы прывітання.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •