Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203

Marelli 6jf пункту 1.3 - ecu спалілі

Вітаю ўсіх,
    Я ў руках яшчэ ecu адной кропцы, што мае відавочныя прыкметы гарэць (і нават пах)
    Здавалася б, што эбу ўжо быў зменены, так як сілікон цэнтральны белы, і не шэры, але, акрамя гэтага канкрэтнага, я сумняваюся, што прычына можа быць у сувязі з якой-то праблема не ў эбу жа.
    Іншымі словамі, я не хацеў бы scodificarne новы і важдацца выпаленай проста мантуецца, таму прашу, калі гэта ўжо адбылося, хто-то знаходзіцца толькі ecu спалілі без праблем у электрычнай сістэме.
    Дзякуй
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Як правіла, блокі кіравання, вы autoproteggono супраць кароткіх замыканняў.
    Тое, што таму скакаць, а таксама прычыны сітуацыі, як правіла, з'яўляюцца overvoltaggi, інверсіі палярнасці і пранікнення вады.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    прывітанне мне і давялося што-то падобнае, вядома, і добра, каб даць кантраляванай сістэмы eletrrico, я не знайшоў нічога дрэннага, у сістэме я паставіў блок кіравання і ўжо год, і ўсе добра
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Витербо
    Паведамленні
    84
    можа здарыцца так, што вы пашкодзілі файл ўнутры ecu іншымі словамі, у мяне есць вялікія кропкі з сімптомамі ecu маршрут я зрабіў bck і капіюецца на іншы ecu падрыўніка ...ж сімптомы, можа адбыцца, ці я на няправільным шляху?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    натуральна, вы на няправільным шляху.
    калі ласка, праверце масу на рухавік і паспрабуйце замяніць засцерагальнікі ў маторным адсеку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Витербо
    Паведамленні
    84
    дзякуй за савет ... я зразумеў, што пры адлучэнні фарсунак або датчыка фазы блок кіравання не рэгіструе ніякіх dtc, як вы гэта растлумачыце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    праверка сістэмы зарада, і ўсе праводкі scorticati......
    не хацеў бы выключыць правісання нейкай канчатковай і кіроўца, то дэфект аўтаномны ecu.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Витербо
    Паведамленні
    84
    Праводка цэлая. .. у мяне есць адзін экю, якія замест таго, каб 6f3 p7 hw04p гэта 6f3 p1 hw04p скапіяваная добра можа пайсці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў gabrilupo Visualizza Messaggio
    Праводка цэлая. .. у мяне есць адзін экю, якія замест таго, каб 6f3 p7 hw04p гэта 6f3 p1 hw04p скапіяваная добра можа пайсці?
    так, у мінулым я ўжо рабіў клон. Я напісаў ўсю рэзервовага капіявання ў BDM, і ен працаваў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Витербо
    Паведамленні
    84
    Тады гэта не праблема экю, я памяняў скрынку.засцерагальнікі але.нічога....у Даліне слез

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •