прывітанне, як назва прапануе зрабіць иммо оф на hyundai atos 2002 cc 999 эбу kefico з flasch 29f400 e2p 95040, калі які-то звязвае зроблена
прывітанне, як назва прапануе зрабіць иммо оф на hyundai atos 2002 cc 999 эбу kefico з flasch 29f400 e2p 95040, калі які-то звязвае зроблена
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
прывітанне вось fsch врі
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
я забыўся, што вы не можаце загрузіць файлы, размешчаныя вы можаце проста загрузіць x час
з, што soft вы робіце?
з ecuvonix 3.2
я бачу, калі я магу знайсці файл gi? scodificato і нагрузкі дай мне 5 minutti
тут ваш файл immo off за ведамі, як туды
прывітанне, практычна такое ж, як тое, што я і зрабіў і не ідзе, я не ведаю, калі вы да тэставаў я і ў першы раз, што я раблю, гэта тыпу ecu