Результати 1-8 з 8

Обговорення: Карти однодумців

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35

Карти однодумців

Привіт, хлопці,

chia добра пояснити, до чого відносяться карти однодумців ?
    Зокрема, був перепризначений мій 156 1.6 Twin Spark з ЕБУ M1.5.5, і знаходжу на ECM titanium деяких карт, пов'язаних з: Є дві карти в цілому на Лямбда-Зонд Centrobanda, і інша заздалегідь;
    Для просіювання файл 1.8 і 2.0, карти однодумців в інших параметрах і не в таких же, Як він веде себе в таких випадках?
    Має сенс вносити зміни у файл за допомогою цієї програми?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    Отже, картки для карти, що ебу при певних обставинах типу в залежності від температури і т. д.... тому параметри різні, в будь-якому випадку, якщо зміни все, ви побачите, що ecm просить скопіювати ті ж кроком, навіть на картах однодумців, і пропонує.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Точка-це саме те,....я повинен з'ясувати, якщо це насправді карта в холод , або, якщо це в іншому робочому стані....
    мені було цікаво, якщо існує damos для цього ебу M1.5.5, але я знаю, ні...я хотів Би спробувати, навіть карту зміни фаз газорозподілу, але нічого не відомо...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Ніхто нічого не знає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не вибрати найбільш простий і часто те, що приносить, щоб зробити досвід більше..
    Зробіть із простих випробувань
    З diangiosi зроби Журналів і зберегти параметри, зроби мод і подивитися, в тих же температурах, якщо змінні, параметри і т. д..
    У мене немає досвіду на цій Ecu..
    Навіть якщо я скажу тобі, роботи ME7.1 і т. д., і сказав, що він відповідає свій..
    За все ми говоримо на вітер.. Я завантажити файл, що якщо у когось є бажання і час заглянути..
    В іншому випадку не відповідає навіть не бачив, що не всі говорять в порожнечу, як я..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Дякую за відповідь cinqueturbo, ми на форумі, я не думаю, що ви втрачаєте час на написання, на форумі обговорюється, я задав питання, якщо є хтось, хто хоче взаємодіяти, що добре, в іншому випадку нічого...
    Треба сказати, на мій погляд, що не багато хто знає цей ECU, і я думаю, що те, що вони внесли зміни sensation з цієї ECU, якщо в декількох...Також тому, що не змушує вас спілкуватися на всі можливі карти...
    Наприклад, мені потрібна карта фазер, тому що я хотів би зрозуміти, чи можу я дійсно змінити час відкриття в залежності від змін, які я маю на увазі...але нічого...
    Потрібні Шашки, але я розумію, що не є...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Але файл повинен?

звичайно, не всі про це знають..

більш, що і ECU даних "1997-2004" на двигунах без наддуву не те, що нас витягне з болідів..

не знаю, що ти задумав, можливо, в ряди? Turbo

залежить від того, що ви хочете отримати і який мод у тебе автомобіль, ти.. ніколи не думав, що перейти на повністю програмований ECU? TDD Walbro/AIM,EFI,Marelli,?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Я роблю моделювання за допомогою програми, для двигунів внутрішнього згоряння, щоб спробувати отримати максимальну віддачу apossibile з електронікою серії.
    Бачу, однак, що навіть ті, хто знає щось більше, на цьому ебу не пише нічого, як якщо б вони його придумали.... (Посилання в родове, у мене немає ні з ким...);
    Якщо вдалося отримати бажаних результатів, а це, блін, M1.5.5 побачу щось типу Megasquirt....Але все ще знаходяться в стадії первинної зміни, щоб зробити....

ПРИМІТКА
    L"враження, що в перший удар я отримав на різних форумах, ecu tuning, є те, що 90% двигунів не розуміє нічого, знають тільки редагувати таблиці і ретельно, як якщо б відео ігри....mha....я хотів би змінити свою думку але я думаю, що це саме так. ...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •