Добрий вечір, хлопці....мені дали файл, розміщений на 453 kb....питання ось у чому...я можу писати з mpps? Я з mpps екстракт 448 і вставляю 448. Як ніколи?
Добрий вечір, хлопці....мені дали файл, розміщений на 453 kb....питання ось у чому...я можу писати з mpps? Я з mpps екстракт 448 і вставляю 448. Як ніколи?
пошук знайти обговорення для різання файлів для MPPS
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Я зрозумів, що різати не означає, вирізати частини файлу.....але тільки зменшити розмір compressarlo в меншій формі...***** unque з титаном можу зробити цю операцію?
Ні, а і просто різати файли...
у правому верхньому куті є рядок пошуку використовується..
введіть чарівне слово "Різати Файл" і шукає відповідь на своє питання..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
це можна зробити з допомогою titanium потрібно тільки зрозуміти, як
Riddler!!!! Хіхі ок
Я намагався вирізати..я поклав орі...коли я поставив мод мені каже файл занадто великий
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-10-2016 до 17:29
не потрібно завантажувати орі і мод на титан...очевидно, що він говорить, що файли мають різну довжину. Завантажити мод прямо і дотримуйтесь інструкцій, щоб вирізати, зберегти, а потім порівняти його з вашим, щоб побачити, якщо все відповідає. якщо ви пройшли мод файл від 452 це означає, що вони не на свій оригінал. очі, що ризики блокування ecu
Я намагався вирізати..я поклав орі...коли я поставив мод мені каже файл занадто великий
Ок, пізніше спробую
Все ок, мені вдалося скоротити файл до 448
Тепер я намагався зробити контрольну, але я помилково
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-10-2016 до 17:30