Результати 1-9 з 9
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207

іммо офф на clio 1.2 16v видалити шпигунів.

привіт всім.

у мене є проблема, що виникає від недосвідченості з кліо 2001 року 1.2 16v 75cv з ECU IAW 5 C2.

продавець, до якого я виконую послуги іммо офф на цей renault clio, описані вище, витрата у автосалон повністю функціональна, але в приводиться в рух вже через кілька днів,говорить, що він зупиняється, червоний індикатор в центрі блимає, а поруч індикатор стоп горить, результат іммо активний і не включається навіть не motortino стартера.

Виконана, діагноз мені помилка eeprom пошкоджений, або подібне повідомлення.
    Ця проблема виникає не завжди з eeprom пошкоджена, але я і зрозумів, що це роз'єми, точніше, з правої сторони, який підключається до ебу, де і силіконовій внутрішньої вставки до контактів, при високих температурах викликає цю проблему.

рішення utulizzata в 2-х подібних випадках, і був спеціальний розчинник спрей і стисненого повітря для того, щоб зняти саме силікон приклеєний до контактів.

такі операції робите, навколо рамки все ок, від керівництво!.

у мене немає часу, щоб піти геть, що продавець дзвонить мені, та ж проблема, але на цей раз з різних помилок.

Я не механік, не що ми не знаємо, поставити руки, коли треба, але я роблю це тільки для мого особистого автомобіля, так що я зробив зняти ecu, який стоїть за впускним колектором, і, хто знає цю машину дуже добре знає роботу, що мені зробити, щоб зняти ебу!.

отримати екю намагаюся scodifica частково, заміна частково і все, переписувати ключ, пуско-все ок! ігри з першого удару.
    я заявляю, що мені довелося втрутитися безпосередньо на ебу, тому що не міг в один момент стати більш діагностику двигуна.

Час 10 хвилин, щоб привести в рух іде!, навколо рамки ж проблема, інший діагноз, eeprom пошкоджена.

ок, заміну, те ж саме, 10 хв приводиться в рух згоріла інша eeprom.

у цей момент дістану будь-ecu половинку з однакових автомобілів, зупинка будинок дистрибутив маршрут.

зробити scodifica, все ок!

через кілька днів мені передзвонює продавець!.....він і втратив ключ!......

ок, можна дістати інший ключ, з замком, новий, зробити scodifica все, на прохання продавця, все ок, я планував тільки дистанційне відкриття з цієї доставки.

тепер автомобіль і ок і все ключі, без проблем.

проблеми і транспондер, навіть якщо приводити в рух, і все працює відмінно, індикатор stop і світлодіод четраро червоний lamppeggia.

як я можу вирішити, щоб вирішити цю проблему??

Шкода, що з ввічливості не запропонував мені розібрати шпигуни з картини, вважаю, що це погана ідея, як і погана ідея зробити scodifica всього, але я звик пов'язувати осів там, де хоче господар!.

я був би вдячний за невеликою допомогою від якоїсь гуру з досвідом або з тим, хто має цю проблему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    коли ви scodifica все, на 90% залишається горить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав leo_sg Visualizza Messaggio
    коли ви scodifica все, на 90% залишається горить

тут, однак, шпигуни 2 stop і світлодіод в центрі, і ясно, що це не товарний автомобіль, який виглядає як різдвяна ялинка.

є спосіб обдурити транспондера якимось чином або видалити його.

тому що ці сигнальні лампи мають також і інші функції, наприклад, у випадку м'якого температури лампочка "стоп" висвітлює.

а блимає світлодіод замок на авто не горить.

я хотів би, що ці 2 функції залишаються оригінальними.

я маю на увазі я хотів би зробити роботу як слід.

тепер я не знаю, скільки досвід у продажу, але клієнт, що ви продаєте авто вже бачить, індикатор горить, і думає, що щось не так проти продажу втратив і не тільки не хоче, щоб побачити інші, але в залежності від людини, не продав жодної bicilcetta представити машину ніби altbero різдво.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    на індикатор стоп не знаю, чесно сказати, але сід просто зробити правильний редагувати файл (і не простий) ви повинні вирішити.
    Або щось більш просте кодування і все

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    на індикатор стоп не знаю, чесно сказати, але сід просто зробити правильний редагувати файл (і не простий) ви повинні вирішити.
    Або щось більш просте кодування і все

привіт лео, так ти кажеш, що я засуджений неправильно файл?....

для scodifiche я використовую вмс ecuvonix і зараз до мене оцінять в порядку всі автомобілі, які мені капітан, scodifica частково, хоча.

як я вже писав вище, продавець мене запитав, як ви можете ввести будь-який ключ.

ти кажеш мені cofiicare все, з емулятором на увазі??.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    тепер мені молочний коктейль ця ідея, і я думаю, не погано.

я знайшов цей комплект на ebay, спеціально для деяких ecu числі IWA5NR

скажіть, чи може бути добре
    http://www.ebay****/itm/RENAULT-immo...fj8zQqWHMvkybg

Я не все ще зробив операцію, як, але я думаю, це відмінне рішення, тепер я думаю, що цей емулятор не має ніяких авто відкрити так як я треную??

повторюю, що для мене в новинку, і я не заперечую робити досвід в цьому, мені здається, що мені може знадобитися в майбутньому.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт всім оновлення.

тоді, за порадою лео я переробив scodifica, все ок! тепер стоп-сигнал вимикається, коли ставлю на мотоциклі.

для роботи на eeprom використання, коли можна пінцетом або deissaldo і використання адаптера dip для програміста від школи.

Бачила і вважала, що uitlizzo також для інших речей, він працював так багато, що, безумовно, ламаються контакти.

Зараз я замовив адаптер новий і scodifica і був зроблений правильно, тому, безумовно, проблема була в тому, що випливають з висновків з'єднана погано і не всі дані пройшли успішно.

Тепер це зробив залишається питання про світлодіодний світло, який служить як для централізованої, тобто блимає, коли закрита, як для іммо і в цьому випадку тепер не блимає більше, але він світиться.

Тепер мені цікаво, якщо, вийнявши запобіжник, що повноваження уч вирішити.

Тому що, якщо мені підтвердили, що я можу вирішити так, то ми і зробили це!.

Для тих, хто новачок, як я, у мене є оновлення на емуляторі, я знаю, що емулятори служать для ecu, але я думав, є щось, навіть для уч а в цих ecu емулятор не працює, тому що ця серія (IAW 5 C2 з двигуном D4F)
    мають ліен кан на ключ.
    Насправді емулятор, який я знайшов, каже, що і сумісність з MAC, але також говорить (withoutk line), тобто без k-line.

Я попросив продавця іммо емулятор, і єдиний спосіб, і саме scodifica цілому, і для того, щоб картину, він сказав мені зняти запобіжник del'уч або втрутитися в електронному вигляді на діл, щоб обдурити і змусити що кожен раз, коли ви вмикаєте пульт і все стане ок.

Додаткова інформація міститься у по мережі cosiglano, для scodifica всього, обійти позитивного живлення до ecu на картині в іншому випадку перекодувати.

мені підтвердили цю інформацію.

спасибі всім за увагу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    тобі потрібно поставити 2 реле на лінії can

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    тобі потрібно поставити 2 реле на лінії can
    Ок, для 2 реле, але у мене 2 питання.
    1, тому що 2??
    2, хто їх пілот??
    Невеликий схема підключення.
    І потім на якій лінії кан....посилання ключ або ебу?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •