Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170

Question Відгук карта seat ibiza cupra 1.9 tdi 164cv

Привіт всім, я хотів би рейтинг на цій карті для сеат ibiza cupra 1.9 tdi додаю орі і мод для вас коментарі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не добре..ви пропустили повністю змінити за codeblocks карти для початку, а потім lim диму неправильно, вона починається від 550 повітря з afr 7,4, який йде, щоб піднятися...
    0546d0 duration 00 час вприскування, коли двигун холодний від rimmettere в
    0573ce boost limit збільшується лише на 50 пунктів не в порядку
    duration increnmentate від 40 і від 1500rpm, може бути, навіть занадто..
    всі soi, які починаються від 05919a зменшується майже в 3 градуси знову
    05726 soi обмежувач опустив він теж майже на 3 градуси знову
    turbo, ви могли б дати більше тримає спокійно до 1,9 бар пік і 1,7 в percorenza..
    ці речі очевидніші, що ще вислизає від мене, але все одно мені, не добре..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    не добре..ви пропустили повністю змінити за codeblocks карти для початку, а потім lim диму неправильно, вона починається від 550 повітря з afr 7,4, який йде, щоб піднятися...
    0546d0 duration 00 час вприскування, коли двигун холодний від rimmettere в
    0573ce boost limit збільшується лише на 50 пунктів не в порядку
    duration increnmentate від 40 і від 1500rpm, може бути, навіть занадто..
    всі soi, які починаються від 05919a зменшується майже в 3 градуси знову
    05726 soi обмежувач опустив він теж майже на 3 градуси знову
    turbo, ви могли б дати більше тримає спокійно до 1,9 бар пік і 1,7 в percorenza..
    ці речі очевидніші, що ще вислизає від мене, але все одно мені, не добре..
    Привіт манро в codeblocks 5 марно чіпати, бачив, що автомобіль працює з першої не було б сенсу повторювати ті ж кроком, навіть на секунду, що стосується lim диму, я не ризикну, занадто багато бачив, що я хочу зробити або з max 70 мм3 дизельного палива вводять бачив, що автомобіль паливні інжектори і турбо потім на виступі карт всього 3 градуси були дані, побачив, що не мало б сенс залишити оригінальні, не буде повна карта, і для того, щоб ці автомобілі та двигуни дуже важливі, нарешті, turbo, як я добре видно з мапу вже вдома ця турбіна працює з високим тиском, щоб бути оригінальним майже 1.6 в піке, отже, не бути настільки ж дизель і турбо спочатку не було б, по мені, так сенс змусити його працювати з майже 2 бари пік і 1.7 константи, в іншому випадку, смажу, потім якщо турбо, то мова добре відрізняв більше, що навіть для того, щоб кількість дизельного палива це мій відгук d згоден, проте своєї оцінки, хоча я б запросив тебе, якщо ти можеш писати тільки ті пункти які, на вашу думку, повинні бути змінені, але також як бачив, що в кінці посту він створений для того, щоб місце, на картку більш ефективною і більш, що ще одне дослідження, яке також може бути корисним іншим користувачам

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Я не розумію, питаєш думку, а потім кажеш, що для тебе добре? Може бути, ти очікуєш компліментів? Я не розумію, вибач..точки, які не йдуть добре для мене я сказав лім диму близько 70 акторів, у 550-700 маф падає iq і afr логічно солі..я зазвичай ставлю все в 14,5 в африці завжди що maf це нормально, інакше на ці піду map switch.
    Карти soi я зняв заздалегідь, майже в 3 градуси, так як на обмежувач soi.
    Турбо не я сказав, поклади в 1,9 пік і 1,7 постійного я сказав, що витримає це тиск і прирощення, яке ви дали нікчемні.
    Карти термін ви почали змінювати від 1500 оборотів в хвилину, а від 40 і потім так досить агресивні, так що ви можете мати тиску turbo неконтрольовані з-за дизельного палива, коли ви наступаєте голосно і на високих оборотах, і побачив, що lim turbo був піднятий, мало просто мати recovery.
    Глава codeblocks єдиний спосіб бути впевненим, щоб знати, який codeblocks використовує ecu і через vagcom.
    Якщо ви зробили, ви впевнені, що працюєте тільки з тими, codeblocks ок.
    Для інших, не думаю, що це хороша картка, ні картка, дійсне вивчення.
    Особиста думка

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Я не розумію, питаєш думку, а потім кажеш, що для тебе добре? Може бути, ти очікуєш компліментів? Я не розумію, вибач..точки, які не йдуть добре для мене я сказав лім диму близько 70 акторів, у 550-700 маф падає iq і afr логічно солі..я зазвичай ставлю все в 14,5 в африці завжди що maf це нормально, інакше на ці піду map switch.
    Карти soi я зняв заздалегідь, майже в 3 градуси, так як на обмежувач soi.
    Турбо не я сказав, поклади в 1,9 пік і 1,7 постійного я сказав, що витримає це тиск і прирощення, яке ви дали нікчемні.
    Карти термін ви почали змінювати від 1500 оборотів в хвилину, а від 40 і потім так досить агресивні, так що ви можете мати тиску turbo неконтрольовані з-за дизельного палива, коли ви наступаєте голосно і на високих оборотах, і побачив, що lim turbo був піднятий, мало просто мати recovery.
    Глава codeblocks єдиний спосіб бути впевненим, щоб знати, який codeblocks використовує ecu і через vagcom.
    Якщо ви зробили, ви впевнені, що працюєте тільки з тими, codeblocks ок.
    Для інших, не думаю, що це хороша картка, ні картка, дійсне вивчення.
    Особиста думка
    Мунро, можливо, є плутанина ми помилилися, я не сказав, що карта розміщена чудова, і це найкраще я просто сказав, що якщо ви говорите, немає ну поставити щось не в порядку, і тиск турбо може легко витримати 1.9 пік і 1.7 в дорозі я не думаю, що рішення і пояснення підходить, спираючись на свій досвід і на те, що зробила б ти, але просто сказати, точки, з якої ти не згоден і як би ти без зайвих слів, більше потім для решти дякую за вашу співпрацю у відповідь на повідомлення

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Потім запитати думку, а потім стверджуєш, що один повинен відповідати, як вам це подобається? Ми до абсурду..мені здається, що я сказав, як діяти..а якщо вам потрібно зробити так само, рівер-ну, мені шкода, але я не такий..

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Потім запитати думку, а потім стверджуєш, що один повинен відповідати, як вам це подобається? Ми до абсурду..мені здається, що я сказав, як діяти..а якщо вам потрібно зробити так само, рівер-ну, мені шкода, але я не такий..
    Манро не потрібно робити ніякої поваги нікому, що ти сказав, твій гаразд, гаразд, головне це, і вам спасибі за вашу участь у насправді, якщо ви йдете, файл орі там, може бути, пошти, графіку, про те, що, по-твоєму окуляри, які не йдуть добре, як для вас потрібно зробити таким чином, що це обговорення може бути корисно іншим користувачам форуму, якщо ти не хочеш нічого, все одно, дякую за вашу участь

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •